Acasă Sectorul 6 Acuzații grave de nepotism în Sectorul 6: Nu la primărie, ci la...

Acuzații grave de nepotism în Sectorul 6: Nu la primărie, ci la candidatul PNL, Ciprian Ciucu

Transparenta face diferenta

Nicușor Dan a prezentat bucureștenilor o hartă de cumetrii și relații din cadrul Primăriei Capitalei având în centru cuplul Firea-Pandele. Demersul de campanie este unul menit să sancționeze nepotismul politic. Este în primul rând un demers moral. O veche meteahnă a politicii dâmbovițene este tocmai promovarea în funcții publice pe bază de rudenie și afinități, nu pe bază de competenţă.

<

Însă Nicușor Dan nu vede sau nu cunoaște nepotismul din jurul său, PCR-ul (Pile, Cunoștințe și Relații) practicat la scara largă de PNL, partidul care îl susține în alegeri.

Nicușor Dan are o relație apropiată cu Ciprian Ciucu, candidatul liberal pentru Primăria Sectorului 6 din București, un vechi ONG-ist asemenea lui Nicușor, lansat în politică de Monica Macovei. Ciucu și-a construit o imagine de luptător neobosit pentru principii și corectitudine. Banii și i-a câștigat fiind implicat în diverse proiecte finanțate din bani publici, derulate prin ONG- uri și companii private.

Asemenea lui Nicușor Dan, Ciucu este un moralist, vorbește în campania electorală despre corupția clasei politice și despre lipsa de transparentă. Pretinde că este un om nou, cu alte mentalități și apucături. Venit din societatea civilă pentru a curăţa politica de vechile metehne.

Ciprian Ciucu ascunde însă un secret, un schelet în dulap. La mijlocul anului, în plină pandemie, mama lui Ciprian Ciucu, pe nume Angelina Ştefan, a provocat un accident grav. A scăpat cu bine, însă a distrus mașina Dacia Duster pe care o conducea. Mașina era înmatriculată pe Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Accidentul a avut loc pe 26 februarie 2020 şi a fost pe cât de spectaculos, pe atât de periculos. Chiar dacă la vremea respectivă accidentul a făcut subiectul mai multor ştiri şi s-a viralizat pe internet, nimeni nu a cunoscut identitatea femeii de la volanul maşinii Dacia Duster, care a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai.

Citeste mai multe pe psnews.ro