Acasă Sectorul 6 Ciprian Ciucu, mesaj dur: ICECHIM, o rușine pentru Sectorul 6!

Ciprian Ciucu, mesaj dur: ICECHIM, o rușine pentru Sectorul 6!

72

Primarul Sectorului 6 a lansat un mesaj dur la adresa ICECHIM, acuzand institutul ca-si aroga merite pe care nu le are, profitand de munca altora.

”Acest institut de cercetare si-a permis sa pună acest afiș pe terenul de pe Plevnei pe care l-am curățat în urma cu 10 zile!

Nu l-au curățat ei, nu au mișcat un deget, nu le-a păsat, nu au avut nicio inițiativă, dar acum au acest tupeu. Da, terenul se pe Plevnei, aflat la 1 Km de PMB și la câteva sute de metri de PS6 nu a fost niciodată salubrizat sau păzit.

A fost un focar de infecție, plin de fecale, imbibat de urină, un cuib plin de seringi lăsate în urmă de cei care au probleme cu drogurile, un spațiu infectat de nepăsare. Da, terenul este în litigiu cu PMB. Acest institut cu merite științifice în ultimul timp neclare vrea terenul. La ce le trebuie lor?

Ca autorizații pentru sonde (petrochimia e obiectul lor de activitate) nu vor primi în mediul urban. Iar dacă sa gândește cineva sa il vândă și să facă blocuri… Ghinion, nu pe mandatul meu!! Sa își vadă de cercetarea lor, nu de terenuri care ar trebui redate comunității, sa facem parcuri, să respirăm!Am cerut acest teren PMB, sa nu-l dea nouă să facem un mare și superb parc!

Nu ni-l dau ca e în litigiu cu un institut de stat! Ce rușine!!Tot ICECHIM si-a luat o amendă meritată și își va lua și altele pentru ca au făcut lucrări fără autorizație și au depozitat mormane de pământ pe acest teren CARE ACUM NU LE APARȚINE in acest moment!

PMB sa facă recurs (a pierdut în prima instanță) și să câștige acest teren și să ni-l dea nouă!!”

<