Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri seara, la Digi24 ca Adrian Streinu-Cercel se comporta nu ca un manager de spital, ci ca managerul Romaniei. „Afirmatiile lui Streinu-Cercel sunt de tip Dragnea. Se considera un specialist nu european, ci interplanetar”, a spus CTP.

<

CTP a spus ca nu contesta calitatea profesionala a lui Adrian Streinu-Cercel ci la „ideile pe care le are domnia sa”.

„Eu nu sunt medic, cu atat mai putin nu sunt infectionist si nu pot sa apreciez performanta profesionala a domnului Streinu Cercel. Manager? Unde este manager? Nu este, domne! Este managerul Romaniei. Ce, se comporta ca un manager de spital? Uitati-va la ideile pe care le are domnia sa”, a declarat CTP la Digi 24.

„Ce spunea aseara? Spunea ca la inceput s-au lasat sa intre cu zecile de mii, ca nu s-au inchis granitele, pentru ca nu dadea bine la Europa. Ce treaba avem noi cu Europa? Asta a afirmat domnul Streinu-Cercel. Asta este o afirmatie de tip Dragnea a domnului Streinu-Cercel, pe care o face in calitate de manager nu al Romaniei, ci al Spitalului Bals. De ce face asemenea afirmatii grave?”, a adaugat CTP.

„Apoi, are legaturi cu organismele medicale din Europa. Are colegi acolo, cum poate sa spuna asa ceva? Ca Europa nu este interesata de Romania, ca noi trebuia sa inchidem granitele. El se considera un specialist nu european, ci interplanetar”, a subliniat CTP.