Cele mai scumpe apartamente vechi cu trei camere din Bucureşti se află în Unirii şi costau 127.000 de euro, în timp ce apartamentele cele mai ieftine sunt în cartierele Olteniţei (60.000 de euro) şi Drumul Taberei (62.000 de euro).
Preţul apartamentelor vechi cu trei camere din Capitală a scăzut în octombrie faţă de septembrie cu 650 de euro (0,82%), aceasta fiind a doua lună consecutivă de declin al preţurilor, arată Indexul imobiliar al ZF realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul telefonic.
Indexul a fost realizat pe baza anunţurilor eligibile publicate în trei ediţii ale Anunţului telefonic, cu aproximativ 2.000 de anunţuri publicate şi cu circa 190 luate în calcul.
„Cele mai lichide zone din punctul de vedere al numărului de anunţuri, Militari şi Berceni au rămas la acelaşi nivel de preţ. Creşteri ale preţurilor apartamentelor au fost în cartierele 13 Septembrie, Crângaşi, cartier care a revenit la nivelul din primăvară şi în Titan, care a spart pragul de 70.000 de euro după o creştere moderată“, spun reprezen­tanţii Coldwell Banker.
Media preţurilor apartamentelor vechi (construite între 1980 şi 1990) din Bucureşti a oscilat în acest an între 77.000 şi aproape 80.000 de euro, cele mai mari oscilaţii fiind la trecerea de la iarnă la primăvară şi de la primăvară la vară.

<
Transparenta face diferenta