Acasă Bucuresti PRO TV a dezvaluit la ”Romania te iubesc!” legaturile dintre clanurile interlope...

PRO TV a dezvaluit la ”Romania te iubesc!” legaturile dintre clanurile interlope ale Bucurestiului „noul PSD” al lui Ciolacu

1311

Pro TV a difuzat, duminica, in cadrul emisiunii „Romania, te iubesc”, un amplu reportaj despre legaturile dintre Clanul Sportivilor si administratia PSD din Sectorul 4, condusa de Daniel Baluta. Clanul Sportivilor are legaturi si cu deputatul PSD Matilfa Goleac, fosta sotie a sefului ADP Sector 4, Marian Goleac.

Matilda Goleac a intrat in Parlament pe listele PSD Bucuresti, fiind impusa de Daniel Baluta, in conditiile in acre seful PSD, Marcel Ciolacu, sustinea ca PSD s-a schimbat si a refuzat sa aiba pe liste orice membru cu probleme penale sau cu legaturi cu lumea interlopa.

In emisiunea „Romania, te iubesc” au fost prezentate pe larg, bine documentat, legaturile dintre Clanul Sportivilor si administratia PSD din Sectorul 4.

Legaturile dintre interlopi si administratia locala au fost asigurate de Marian Goleac, fostul sef al ADP Sector 4, care acum are numeroase dosare penale.

Fiul lui Goleac, Antonio Goleac, este in continuare seful de la Ordine si Liniste Publica din Politia Locala Sector 4.

„Un tanar cu ascensiune profesionala fulminanta care nu se sfieste sa se afiseze cu bunuri cu mult peste posibilitatile pe care i le ofera leafa de politist, dar si cu prietenii suspecte. Anul trecut a fost prezentat in presa cum se relaxa la piscina lui Robert Nica (interlop din Sectorul 4”, a aratat Pro TV.

„Mai multi apropiati ai clanului au intrat in Politia locala, in timp ce vechii politisti au fost eliminati pentru a le face loc.

In Politia locala au fost adusi oameni apropiati Clanului Sportivilor. In urma unor materiale difuzate pe FB i-am vazut la petreceri, chiolhanuri cu cei din clanul Sportivilor”, a relatat un fost politist local.

Si mama lui Antonio a fost o apropiata a clanului din Sectorul 4. Divortata in acte de Marian Goleac, Matilda Goleac a fost avocata si subprefect al Bucurestiului atat sub guvernul PSD, dar si sub guvernul PNL Orban. Acum, ea este deputat PSD.

Intrebata de Pro TV despre legaturile cu interlopii, printre care a fost enumerat si Mihai Mitrache, ea a negat ca ii cunoaste. „Numele mentionate nu le cunosc”, a sustinut deputata PSD.

Insa, Matilda Goleac a fost avocata celubrului interlop Mihau Mitrache, zis „Caine”, timop de 17 ani.

„Da, Matilda Goleac a fost avocata mea…”, a spus Mitrache pentru Pro TV

Astazi, Matilda Goleac este deputat PSD si membra in Comisia pentru Administratie publica, dar si in Comisia pentru cercetarea abuzurilor si coruptiei.

Vezi aici reportajul Pro TV.

<