Acasă Cultura Actorul Marius Manole, figurant în sceneta Gabrielei Firea

Actorul Marius Manole, figurant în sceneta Gabrielei Firea

205

Actorul Marius Manole pare că a întors armele și își asumă rolul de portavoce a PSD. În plin proces de evaluare a managerilor instituțiilor de cultură din București, artistul iese la rampă cu un atac furibund la adresa lui Nicușor Dan care se pliază perfect pe discursul Gabrielei Firea și a acoliților săi.

Cunoscut pentru luările sale de poziție demne de un adevărat activist politic, Marius Manole se declară dezamăgit în ultima sa postare pe Facebook de numirile făcute de primarul general, Nicușor Dan, în fruntea direcțiilor de cultură din PMB. În plus, artistul susține că actualul primar general al Capitalei i-ar fi cerut sprijinul în campania electorală și insinuează că regretă că l-a votat. Postarea vine în contextul în care în această perioadă se desfășoară evaluările managementului teatrelor și a instituțiilor de cultură. Evaluarea, absolut necesară pentru a scoate la lumină modul în care s-au cheltuit bugetele alocate de PMB și perfect legală, i-a scandalizat exact pe acei directori și angajați unși de Gabriela Firea și conectați la robinetul de bani controlat de fosta primăriță.

Din acest motiv, poziția lui Marius Manole este cu atât mai bizară și pare că face jocurile PSD cu sau fără intenție. Dacă ar fi de bună credință, actorul ar susține demersul primăriei, iar la finalul evaluărilor ar putea să prezinte propriile concluzii. Sau poate că Marius Manole își ia în serios ambițiile politice și vizează o funcție sau o viitoare candidatură.

<