Nicușor Dan, candidatul independent pentru Primăria București, susținut de USR, PNL și PMP, a făcut un apel la decență, luni seară, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

<

Fostul președinte al USR a cerut rivalilor săi politici și susținătorilor acestora să ”își respecte reciproc viața privată, familia și prietenii”, spunând că este conștient de expunerea la care va fi supus în calitate de candidat:

”2020 este un an greu pentru România, cu două tipuri de alegeri cu mare miză pentru viitorul nostru, al părinților și mai ales al copiilor noștri, iar asta se vede deja. De peste 14 ani, de când lupt pentru București mi-am asumat expunerea publică – deloc ușoară, plăcută sau corectă pentru mine și cu atât mai mult pentru cei dragi. Înțeleg perfect dimensiunea efectelor acestei expuneri și de aceea, fac un apel la decență, indiferent ce formațiune politică sau politician susțineți la alegerile acestea. Cred că putem comunica eficient în campanie și dacă ne respectăm reciproc viața privată, familia și prietenii. Am încredere că putem – în campanie și în viața de zi cu zi – să purtăm un dialog civilizat și temperat”, a transmis Nicușor Dan, marți seară, pe Facebook.

Transparenta face diferenta