Retailerul Mega Image, care anuntase inca de anul trecut intentia de a intra pe zona comertului online cu un magazin propriu, face pasi concreti in aceasta directie si lanseaza in a doua jumatate a anului magazinul online, a spus pentru wall-street.ro Vassilis Stavrou, CEO-ul companiei.
Mega Image livreaza deja produse pe Internet prin intermediul unui parteneriat cu eMag, incheiat in anul 2014. Aceasta colaborare va continua, a precizat Stavrou. Principalul concurrent al companiei pe zona de e-Commerce este Carrefour-Online.ro.

“Cooperarea cu eMag va continua. In paralel, vom deschide propriul magazin online in a doua jumatate a anului. Pentru moment, este o piata mica, insa foarte dinamica si in crestere, si nu ne permitem sa nu fim in acest joc. De asta credem ca este momentul cel mai bun. Este un proiect multidepartamental”, a punctat CEO-ul companiei.

Potrivit acestuia, strategia pentru online este similara cu cea din magazinele fizice, intrucat prin aceasta abordare multichannel compania intentioneaza sa “pastreze esenta brandului Mega Image”.
“Intreaga piata de online pentru produse alimentare nu este mai mare de 17-20 de milioane de euro in Romania. Targetam sa obtinem o cota de piata decenta, care pentru noi inseamna 20-25%. Piata de profil creste repede si daca ritmul se va mentine, si este mai mare de 20%, se va crea un climat propice si credem ca vom ajunge in viitor ca online-ul sa reprezinte 1-2% din vanzari”, afirma Vassilis Stavrou.

<
Transparenta face diferenta