Compania Municipala pentru Dezvoltare Durabila a reusit sa toarne primul strat de asfalt pe podul Ciurel, cel care trece peste rauld Dambovita si soseaua Virtutii.
Podul face legatura intre Splaiul Independentei si Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti. Lucrarile la pod au inceput de mai bine de 9 ani, dar au avansat intr-un ritm extrem de scazut. Initial, acest pod avea termen de finalizare anul 2015.
Proiectul este considerat ca fiind unul dintre cele mai importante din Bucuresti si ar trebui in mod normal sa fluidizeze traficul in cartierul Militari. Zona respectiva este sufocata in acest moment, deoarece exista o singura artera care permite intrarea in Bucuresti dinspre Pitesti.
Oficialii Primariei Capitalei sunt optimisti si spun că lucrarile la Nodul Virtutii, prima etapa a constructiei podului Splaiul Independenței – Ciurel – Autostrada Bucuresti-Pitesti, care ar urma sa fluidizeze traficul din cartierul Militari, vor fi gata pana la finalul anului. La acest proiect se mai  lucreaza la finalizarea rampelor de acces catre pod, conform oficialilor.

<