Operatorul aerian low-cost Blue Air a anuntat ca a introdus al treilea zbor zilnic intre Iasi si Bucuresti, cu preturi incepand de la 89,9 lei pentru un zbor dus, compania punand acum la vanzare zilnic peste 800 de locuri pentru aceasta ruta interna.
Preturile sunt valabile pentru un singur zbor, au incluse TVA, taxe, un bagaj de mana in limita a 10 kg, un bagaj de cala in limita a 32 kg si o gustare gratuita pe timpul zborului, scrie News.ro.
Blue Air opereaza din Iasi zboruri directe catre sapte destinatii, la care se vor adauga din 1 octombrie inca doua curse interne, catre Cluj si Timisoara.
De asemenea, calatorii din Iasi au acces, prin Bucuresti, la peste 20 de destinatii externe.
Anuntul vine in contextul intensificarii concurentei pe zborurile interne din Romania, piata pe care compania de stat Tarom a avut monopol pana in acest an.
Blue Air, a treilea jucator de pe piata romaneasca a transportului aerian de pasageri in 2015, dupa Wizz Air si Tarom, a demarat curse interne in iunie, atacand pozitia Tarom.
Compania opereaza patru zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Cluj-Napoca, dar a anuntat ca va tripla numarul de zboruri pe aceasta ruta incepand din octombrie.
Transparenta face diferenta