Intra in contact cu noi

Stirile Zilei

In Bucuresti se deschide prima pista de atletism aflata pe acoperisul unei cladiri!

Publicat cu

pe

Compania suedeză Skanska a anunţat că va amenaja, în premieră pentru piaţa românească, o pistă de alergare pe acoperişul unei clădiri de birouri pe care o construieşte în cadrul proiectului Campus 6 din zona Politehnica a Bucureştiului.

Suedezii au început lucrările la sfârşitul anului trecut şi au anunţat că vor investi 38 mil. euro în prima etapă. Prima clădire va avea 11 etaje supraterane şi două subterane, care vor dispune de o suprafaţă comercială de 22.000 mp. În total, Campus 6 va fi format din patru clădiri de 81.000 mp şi 1.100 de locuri de parcare. Prima etapă va fi livrată pe piaţă în trimestrul trei al anului viitor, anunta Capital.ro. Conform reprezentantilor companiei, pista de alergare va fi amenajată pe acoperișul celei de a doua şi a treia clădire din proiect.
Pe lângă amenajarea pistei de alergare, complexul va fi dotat cu un sistem performant de aerisire, cu sisteme de monitorizare şi control a calităţii apei şi va dispuune de spaţiu deschis, menit să încurajeze interacţiunea atât pentru ocupanţi, cât şi pentru comunitate. Noile dotări fac parte din dorinţa Skanska de a obţine certificarea Well Building Standard pentru complexul din România.
Pentru a obţine certificarea, Skanska trebuie să înscrie documentaţia clădirii, să treacă de testări şi de o evaluare finală realizată de Green Business Certification Inc., organizaţia de certificare ce evaluează dacă standardele de calitate sunt atinse în zone cum ar fi calitatea aerului sau a apei. Evaluarea se repetă odată la trei ani pentru menţinerea certificării.
„Unul din obiectivele principale ale Skanska este de a crea spaţii de lucru inovatoare, pregătite pentru viitor, iar unul din elementele cheie ale acestei misiuni este omul. Putem avea cele mai îndrăzneţe linii de design şi cea mai nouă tehnologie, dar principala funcţie a unei clădiri este să ofere valoare vieţii de zi cu zi a celor pe care îi găzduieşte. De aceea, pentru Campus 6 am dezvoltat conceptul pornind de la lucrurile esenţiale – cum ar fi aerul, lumina, spaţiul sau comunitatea”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.
Acustica îmbunătăţită a spaţiului din birouri poate îmbunătăţi memoria cu 66%, calitatea superioară a aerului poate reduce cu 35% perioadele de concediu medical în rândul angajaţilor, în timp ce accesul la lumina naturală, la vegetaţie şi la imagini plăcute pot adăuga cu până la 46 de minute mai mult somn în timpul nopţii, arată rapoartele realizate de compania de consultanţă imobiliară JLL în SUA.
Proiectul Campus 6 se ridică pe un teren de 2,1 hectare cumpărat în 2015 de la omul de afaceri Ion Rădulea. Lotul, parte din fosta platformă industrială Pumac, a costat circa 13 mil. euro. Întregul lot Pumac deţinut în co-proprietate de Ion Rădulea şi Alain şi Alexis Bronte are o suprafaţă de 7 hectare. Reprezentanţii Skanska au anunţat în trecut că se concentrează pe dezvoltarea lotului achiziţionat, iar pe viitor ar putea analiza posibilitatea preluării restului de teren.

Continua sa citesti
Reclama
Click pentru comentarii

Notice: Undefined variable: user_ID in /home/bucuresti/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu Conecteaza-te

Lasa un raspuns

Stirile Zilei

BAT vrea o lume fără fum! Investiție de 30 de milioane de lire sterline într-un Centru de Inovare din Southampton

Publicat cu

pe

BAT a inaugurat un nou Centru de Inovare de ultimă generație în cadrul facilității sale globale de cercetare și dezvoltare (R&D) din Southampton, Marea Britanie. Acesta va juca un rol cheie în accelerarea călătoriei de transformare a BAT, pentru construirea unui viitor mai bun (*A Better Tomorrow™ – misiunea strategică a companiei).

Investiția, în valoare de 30 de milioane de lire sterline, consolidează și extinde capacitățile de cercetare și dezvoltare ale BAT, oferind nouă facilități tehnice special concepute pentru a susține dezvoltarea portofoliului de produse cu risc redus* din portofoliul BAT. Centrul de Inovare nou inaugurat se va concentra pe cercetarea pliculețelor cu nicotină pentru uz oral și lichidelor și aromelor destinate produselor de vapat, produselor care încălzesc tutunul și produselor care nu conțin nicotină din portofoliul companiei. Investiția va susține, de asemenea, procesele de ambalare, inginerie, dezvoltare a inovației și de integrare a sistemelor.

Dr. James Murphy, Director Științific și de Cercetare în cadrul BAT, a declarat:

„Inaugurarea acestei noi facilități marchează o etapă importantă în transformarea BAT și va juca un rol esențial în transformarea în realitate a unui viitor fără fum. Dovezile fundamentate științific sunt esențiale pentru a ajuta fumătorii adulți să facă trecerea către produse care nu implică arderea tutunului și pentru a sprijini obiectivele de sănătate publică. Investiția în Centrul nostru de Inovare va sprijini eforturile echipei globale în cercetarea și dezvoltarea produselor noastre de ultimă generație pentru mulți ani de acum înainte.”

Reclama

Noile facilități vor reuni echipe inter – disciplinare și echipe cu rol cheie în cercetare și dezvoltare: 400 de oameni de știință și ingineri înalt specializați, provenind dintr-o serie de domenii avansate, inclusiv biotehnologie și studii clinice. Având ca obiectiv accelerarea dezvoltării următoarelor generații ale noilor categorii de produse BAT, activitatea acestora include generarea dovezilor științifice solide necesare pentru a încuraja fumătorii adulți să treacă la alternative mai puțin riscante*. Până în prezent, activitatea de cercetare și dezvoltare efectuată la Centrul R&D BAT din Southampton a generat peste 200 de studii asupra produselor fără fum evaluate de specialiști independenți și publicate în reviste științifice și a contribuit la înregistrarea de către BAT a sute de brevete pe an. BAT este unul dintre cei mai importanți deponenți de brevete din Europa, compania continuând în ritm accelerat dezvoltarea produselor care nu ard tutunul.

Noul Centru de Inovare este cel mai recent exemplu al angajamentului BAT de a investi în cele mai înalte standarde de cercetare științifică și dezvoltare de produse pentru a-și susține ambiția de a reduce impactul afacerii sale asupra sănătății și de a construi un viitor mai bun.

Strategia BAT presupune angajamentul companiei de a construi o lume fără fum și de a deveni o afacere care se bazează predominant pe noile categorii de produse, cu 50% din venituri generate din produsele care nu implică arderea tutunului până în 2035. Activitatea riguroasă de cercetare se află la baza acestei strategii, susținând agenda de reducere a riscurilor asociate fumatului, iar BAT consider aceasta drept cea mai mare oportunitate de sănătate publică.

La nivel global, peste 1.600 de specialiști în cercetare și dezvoltare răspândiți în Marea Britanie, SUA, Brazilia, Indonezia, Malaezia și China lucrează în centrele de cercetare și dezvoltare BAT. Investiția de 30 de milioane de lire sterline în locația din Southampton urmează inaugurării Centrelor de Inovație BAT din Trieste (Italia) în 2021 și de la Shenzhen (China) în 2022. BAT investește anual 300 de milioane de lire sterline în cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta noile categorii de produse și pentru a fundamenta, prin date științifice solide, potențialul de risc redus al acestora.

Reclama

Despre BAT

BAT este o companie de top cu o gamă variată de bunuri de larg consum. Obiectivul nostru strategic este construirea unui viitor mai bun – A Better Tomorrow™, prin construirea unei lumi fără fum – A Smolekess World. Acest angajament este demonstrat prin ambiția noastră de a genera 50% din venituri din produse care nu implică arderea tutunului până în 2035.

Compania susține clar că țigările cauzează riscuri majore la adresa sănătății și că singura modalitate prin care acestea pot fi evitate este renunțarea la fumat. BAT îi încurajează pe cei care continuă să fumeze să facă trecerea complet la alternative cu risc redus* dovedit științific.

Obiectivul BAT este ca 50 de milioane de consumatori să aleagă produsele sale care nu implică arderea tutunului până în 2030 și de a genera venituri de 5 miliarde de lire sterline din noile categorii până în 2025. BAT și-a stabilit o serie de obiective ambițioase de sustenabilitate, precum reducerea cu 50% a emisiilor de gaz cu efect de seră pentru Scopurile 1, 2 și 3 până în 2030 (față de nivelul de referință din 2020) și realizarea tuturor ambalajelor din plastic reutilizabil, reciclabil sau compostabil până în 2025.

Reclama

BAT are peste 46.000 de angajați. Grupul BAT a generat venituri de 27,28 de miliarde de lire sterline în 2023 și un profit din operațiuni de 12,46 miliarde lire sterline.

Portofoliul strategic al companiei include mărcile sale globale de țigarete și o categorie tot mai largă de produse cu risc redus* din tutun și nicotină, precum și produse tradiționale din tutun care nu implică ardere.

În prezent, 24 de milioane de consumatori au ales produsele care nu implică arderea tutunului din portofoliul BAT, veniturile provenind din comercializarea acestora reprezentând 16,5% din veniturile Grupului BAT în 2023.

Reclama
Continua sa citesti

Stirile Zilei

Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 îi răspunde primarului Clotilde Armand, după începerea urmăririi penale

Publicat cu

pe

După o serie de acuze aduse procurorilor în ultimele zile de către primarul Clotilde Armand, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 a emis următorul comunicat:

Având în vedere interesul reprezentanţilor mass-media privind desfăşurarea procedurilor în cauza penală unde se efectuează cercetări faţă de Clotilde-Marie-Brigitte Armand, Primarul Sectorului 1 Bucureşti, instituţia purtătorului de cuvânt este împuternicită să aducă la cunoştinţa publicului următoarele informaţii:

 La data de 04.11.2022, Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate a transmis organelor de urmărire penală Raportul de evaluare nr. 49614/G/II/04.11.2022, rezultând posibile indicii privind încălcarea prevederilor art. 301 Cod Penal de către Clotilde-Marie-Brigitte Armand, în calitate de Primar al Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti.

Reclama




 La data de 17.11.2022 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la comiterea infracţiunii de ‘folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane’, prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal.

 Cercetările penale s-au efectuat de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1 Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

 Desemnarea procurorilor s-a realizat în acord cu ordinul de serviciu emis de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în temeiul dispoziţiilor Legii nr. 303/2022, Legii nr. 304/2022 şi a articolului 132 alin. 1 lit. d) şi k) din Regulamentul de ordine interioară al parchetelor, aprobat prin Hotărârea nr. 1106 din 31 august 2023 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după cum urmează:

Reclama




 – primul procuror desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală şi-a încetat activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 31.12.2022, ca urmare a delegării şi, ulterior, transferului în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti;

 – al doilea procuror a fost desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală la data de 03.01.2023, încetându-şi activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 01.04.2023, ca urmare a detaşării în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;

 – al treilea procuror a fost desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală la data de 03.04.2023, încetându-şi activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 01.05.2023, ca urmare a transferului în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti;

Reclama




 – procurorul care instrumentează în prezent cauza penală a fost desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală la data de 02.05.2023.

 Prin ordonanţa din data de 16.08.2023 emisă de către organul de urmărire penală din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, confirmată de procuror în data de 18.08.2023, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Armand Clotilde Marie Brigitte sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (5 acte materiale), prev. de art. 301 alin. (1) Cod Penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen., aspecte ce au făcut obiectul comunicatului de presă din data de 29.08.2023.

 La data de 08.03.2024, fiind îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 311 Cod de Procedură Penală şi art. 309 alin. (1) Cod de Procedură Penală, procurorul a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (5 acte materiale), prev. de art. 301 alin. (1) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal în infracţiunea de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (4 acte materiale), prev. de art. 301 alin. (1) Cod Penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Clotilde-Marie-Brigitte Armand – Primarul Sectorului 1 Bucureşti – sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (4 acte materiale), prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal.

Reclama




 Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că în perioada mai 2022 – august 2022, în calitate de Primar al Sectorului 1 din Municipiul Bucureşti, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ca urmare a emiterii Dispoziţiei nr. 715/18.02.2022 prin care s-a desemnat manager al proiectului ‘Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie’, cod proiect MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpata a emis patru dispoziţii care au produs foloase materiale pentru sine, beneficiind de majorări ale indemnizaţiilor lunare în sumă de totală de 18.720 lei (venituri brute), după cum urmează:

 1. În data de 06.05.2022 a emis Dispoziţia nr. 1708/06.05.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna aprilie 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii aprilie 2022 cu suma de 3.744 lei, din care a încasat suma de 2.191 lei în contul personal, diferenţa de 1.533 lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

 2. În data de 07.06.2022 a emis Decizia nr. 2156/07.06.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna mai 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii mai 2022 cu suma de 5.616 lei, din care a încasat suma de 3.285 lei în contul personal, diferenţa de 2.331 lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

Reclama




 3. În data de 05.07.2022 a emis Dispoziţia nr. 2517/05.07.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna iunie 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii iunie 2022 cu suma de 3.744 lei, din care a încasat suma de 2.191 lei în contul personal, diferenţa de 1.533lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

 4. În data de 01.08.2022 a emis Dispoziţia nr. 2853/01.08.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna iulie 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii iulie 2022 cu suma de 5.616 lei, din care a încasat suma de 3.285 lei în contul personal, diferenţa de 2.331 lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

 În cursul urmăririi penale, doamna Clotilde Armand a solicitat comunicarea tuturor actelor de procedură prin apărător ales, indicând sediul, adresa electronică şi numărul de telefon al avocatului. După punerea în mişcare a acţiunii penale, potrivit art. 309 alin. (2) Cod de Procedură Penală, avocatul a fost contactat telefonic, fiind încunoştinţat cu privire la emiterea citaţiei pe numele inculpatei Clotilde Armand şi expedierea actului de citare prin intermediul poştei electronice, în acord cu dispoziţiile art. 257 alin. (1) şi (5) Cod de Procedură Penală rap. la art. 259 alin. (3) Cod de Procedură Penală.

Reclama




 Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 Biroul purtătorului de cuvânt

În replică, Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a răspuns pe pagina ei de Facebook:

Reclama




Vrei să promovezi cu rapiditate în cariera de procuror? Preia dosarul lui Clotilde Armand și vei avea parte de o carieră strălucită în magistratură!

Am văzut precizările Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 transmise către mass-media. 

Câteva mențiuni:

Reclama




1. Știam că au fost trei procurori în dosarul meu, în realitate am aflat că au fost patru procurori; 

2. Până când dosarul a fost repartizat celui de-al patrulea procuror, avem așa: doi procurori au fost promovați subit la Parchetul Capitalei, iar unul dintre magistrați a fost detașat brusc la CSM;

3. Aceste promovări au avut loc la intervale scurte de timp după preluarea cazului (primul- 1 lună, al doilea- 3 luni, al treilea- 1 lună);

Reclama




4. Toate aceste schimbări ale procurorilor au fost făcute în perioada noiembrie 2022- mai 2023, dar Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 motivează că s-au făcut și în baza unui document adoptat în august 2023 (Regulamentul de ordine interioară al parchetelor, aprobat prin Hotarârea nr. 1106 din 31 august 2023 a Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii);

5. În mod ciudat, deși procurorii când au promovat puteau prelua dosarul cu ei la parchetul superior, nu au făcut asta. A făcut însă acest lucru polițistul care se ocupă de anchetă, a fost păstrat în dosar, după ce a promovat de la Poliția Sectorului 1 la Poliția Capitalei. Și știm cu toții că ministrul de Interne este șeful suprem al polițiștilor;

6. Însă cel mai grav lucru este că eu am aflat toate aceste lucruri dintr-un comunicat de presă, deși le-am solicitat oficial -șefilor Parchetului Sectorului 1 și Parchetului General în urmă cu 7 luni. Am cerut să mi se clarifice un singur lucru: De ce sunt schimbați pe bandă rulantă procurorii, deoarece acest fenomen straniu s-a întâmplat de prea multe ori în câteva luni? 

Reclama




7. Am primit un singur răspuns pe această temă, pe 22 octombrie 2023, însă a fost un răspuns incomplet, în care am fost informată doar de modul în care au fost schimbați doi procurori. Tăcere totală despre schimbarea celui de-al treilea procuror;

8. Cel de-al patrulea procuror a fost numit în mai 2023, și este cel care a deschis ancheta împotriva mea. Apare firească întrebarea: Au fost schimbați procurorii până s-a găsit unul care să semneze ordonanța de începere a urmăririi penale?

9. Indiferent care este răspunsul la aceste întrebări, refuzul de a-mi comunica integral și prompt motivele schimbării procurorilor este un caz tipic de încălcare gravă a dreptului la un proces echitabil.

Reclama




10. Sper ca acest mesaj să nu fie considerat de CSM un atac la independența Justiției. Îmi doresc însă ca CSM, ca garant al independenței Justiției, să sesizeze Inspecția Judiciară pentru a face lumină rapid în acest caz și a înlătura orice dubiu că acest dosar este făcut la comandă politică.”

Continua sa citesti

Stirile Zilei

Drum expres de la București la Târgoviște

Publicat cu

pe

Constructorul ESTA (Turcia) începe în martie lucrările pentru modernizarea și lărgirea la 4 benzi pe DN 71 Bâldana -Târgoviște, o investiție foarte importantă pentru județul Dâmbovița și o altă variantă pentru ruta București-Sinaia (Valea Prahovei).

Este primul mare contract al turcilor în România, a fost semnat în ianuarie 2023 pentru 870 de milioane lei și o durată de realizare de 36 de luni (un an proiectare și doi ani execuție). Pentru următoarea secțiune a DN 71, de la Târgoviște la Sinaia (59 km.) contractul de modernizare și consolidare pe profilul de o bandă/sens în valoare de aproape 1,2 miliarde lei a fost semnat tot cu ESTA în septembrie 2023, iar termenul pentru predarea proiectului tehnic este octombrie 2024.

De la București la intersecția Bâldana (Dâmbovița) DN 7, drumul vechi spre Pitești este la profil de 4 benzi, iar din martie se vor lărgi și restul de 44 kilometri până la Târgoviște, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, inginerul Ionuț Săvoiu (răspunde de domeniul feroviar) și a fost deputat de Dâmbovița : ,,Vineri, 16 februarie 2024 a fost un moment istoric pentru infrastructura rutieră națională din județul Dâmbovița care merită detaliat. Am participat alături de Corneliu Ștefan Președintele Consiliului Județean Dâmbovița la ședința comisiei tehnico-economice din cadrul CNAIR la avizarea Proiectului de autorizare pentru execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN71 pe tronsonul Baldana-Târgoviște.

Continua sa citesti
Reclama
Bani7 ore in urma

Guvernul iar face manevre pe spatele contribuabililor la buget! Marii producători din industria tutunului, susțin taxarea echitabilă a tuturor produselor cu nicotină!

BAT și Philip Morris România, mari producători din industria tutunului, susțin taxarea echitabilă a tuturor produselor cu nicotină și solicită...

Sectorul 17 ore in urma

Surpriză majoră la Sectorul 1! Andrei Florin-Mircea de la Alternativa Dreaptă are 21% în sondaje

Potrivit unui sondaj, dacă duminca viitoare ar avea loc alegeri locale Clotilde Armand (USR PMP FD) ar lua cele mai...

Bucuresti8 ore in urma

Vine vara bine-mi pare! Locurile de joacă din Sectorul 1 se închid! Clotilde Armand nu își asumă…

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că de luni locurile de joacă din sectorul pe care îl administrează ar putea...

Culturao săptămână in urma

Bucură-te de Zilele Teatrului la Țăndărică

Luna martie este foarte importantă pentru iubitorii de teatru, deoarece cuprinde trei evenimente importante care celebrează această formă de artă,...

Banio săptămână in urma

BAT construiește o companie a viitorului, in care sustenabilitatea are un rol principal!

BAT construiește o companie a viitorului,in care sustenabilitatea are un rol principal iar obiectivele BAT in domeniul sustenabilitatii sunt clare:...

Timp libero săptămână in urma

Avertizări meteo de vreme rea in Bucuresti

ANM a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale...

Reclama

La mare cautare