Primarul în funcție folosește toate pârghiile pentru a mai câștiga niște voturi. Și-a trimis angajații azi, la 10.30 în fața bisericii din Chiajna să împartă pepeni gratuit cetățenilor din zonă, informează chiajna.info.

<

Chiar dacă legea electorală prevede explicit că nu pot fi acordate cadouri, bunuri, cetățenilor, primarul nu ține cont de acest lucru și face ce știe mai bine, cumpără voturi. Angajatul primăriei, Boșoancă Marian Mitică, a oferit pepeni gratuit trecătorilor. 

În filmarea realizată de reporterii chiajna.info se poate vedea cum dintr-o autoutilară de marfă, parcată pe domeniul public, Boșoancă oferă pepeni trecătorilor. În urmă cu câteva săptămâni, Mircea Minea a oferit oamenilor din comună saci de cartofi. Primarul știe că doar în acest fel mai poate câștiga alegerile.

După ce a blocat dreptul la vot cetățenilor din Militari Residence, el a început cumpărarea de voturi prin oferirea de produse oamenilor, sperând astfel să ca aceștia îi vor fi recunoscători și îl vor susține pe 27 septembrie.