Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că peste 6 luni va fi nevoie de o organigramă „şi mai suplă” a primăriei, precizând că organigrama adoptată în şedinţa Consiliului Local de joi este „tranzitorie”, anunță AGERPRES.

<

„Organigrama corespunde acestei etape, din punctul meu de vedere, este o organigramă tranzitorie, pentru că, într-adevăr, va trebui să venim cu o organigramă şi mai suplă peste 6 luni. Vom cere mai multă eficienţă, mai multă muncă, mai multe rezultate”, a spus Ciprian Ciucu, la şedinţa Consiliului Local de joi.

El a explicat că în această scurtă perioadă de când a preluat mandatul nu s-a reuşit evaluarea competenţelor profesionale ale fiecărui angajat.

„Sunt oameni în Primărie care nu ştiu să folosească calculatorul, sunt oameni în Primărie care nu pot face operaţiuni de bază, care fac greşeli gramaticale, sunt oameni în Primărie care nu au competenţe de bază”, a declarat Ciprian Ciucu.

Consiliul Local Sector 6 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect privind reorganizarea compartimentelor aparatului de specialitate al primarului.

Transparenta face diferenta