Voicu Ion Valentin – Consilier General și Președintele Comisiei de Sănătate și Protecție Socială din cadrul CGMB – susține că „Nicușor Dan, chiulangiul de serviciu, ATACĂ prin fake news-uri Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din subordinea Consiliului General al Municipiului București în timp ce colegii lui de partid votează împotriva combaterii Covid-19”

<

„Demisia Nicușor Dan – Deputat de București

Nicușor Dan, chiulangiul de serviciu, ATACĂ prin fake news-uri Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din subordinea Consiliului General al Municipiului București în timp ce colegii lui de partid votează împotriva combaterii Covid-19.

Nimic nu poate fi mai rău decât să aduci acuze la adresa medicilor ori să aduci știri false în piață despre situația spitalelor în această perioadă.

Dar, după o lipsă nejustificată din peisaj, Nicușor Dan, așa-zisul candidat din partea USR la Primăria capitalei, a ieșit și a lovit: fără noimă, fără strategie, fără a se trezi din hibernare, practic.

Astfel de declarații trebuie să fie taxate, iar Nicușor Dan trebuie să își ceară scuze pentru ceea ce a putut spune despre situația Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” din București.

Pentru dezinformare și rea-intenție, pentru acest fake news propagat agresiv în spațiul public prin comunicate de presă și postări sponsorizate pe rețelele sociale, domnul deputat Nicușor Dan trebuie să răspundă, trebuie să facă gestul minim de a retracta acest fals și de a prezenta scuze publice personalului medical de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” – aflat pe baricade în aceste zile, dar și tuturor bucureștenilor.

#chiulangiu #fakenews #dezastru #impotrivaBucurestenilor”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ion Valentin Voicu.

Transparenta face diferenta