Individul care și-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit fiica vitregă și l-a rănit grav pe iubitul acesteia într-un cartier rezidențial din Bucuresti, dă vina pe băutură și regretă fapta, anunță știrileprotv.ro. Victima avea la rândul ei o fetiță de șapte ani.

<

Nicoleta, tânara ucisă avea doar 25 de ani și o fetiță de 7 ani. Ionel, criminalul are 37 de ani și nu recunoaște premeditarea deși o fată care a fost martoră la crimă și vecinii au adus argumente în sprijinul acestei ipoteze. Toți spun că suspectul a venit sâmbătă noapte și ar fi făcut scandal la ușa apartamentului în care stătea fata împreună cu iubitul și o prietenă. Aceștia au chemat poliția și un echipaj din Ilfov l-a luat la întrebări pe suspect, după care l-a lăsat în pace.

Părea să se termine ca un scandal domestic, dar după câteva ore, în jurul orei 3.00 dimineața, suspectul s-a intors în fața imobilului în care domicilia fiica vitregă, înarmat cu un cuțit. Înainte de a urca a tăiat caucicurile de la mașină apoi a intrat și a sunat la ușă. Chiar fata lui a deschis ușa fără sa intrebe cine este, moment în care barbatul a înjunghiat-o de mai multe ori. Iubitul fetei a sărit să o ajute dar a fost tăiat și el de mai multe ori. A ajuns la Spitalul Universitar cu răni la mâini și coaste.

Politistii asteapta raportul medicilor legisti. Totdata se desfasoara si o ancheta internă la sediul Politiei Ilfov, pentru a se stabili daca primul echipaj care a intervenit a procedat corect și dacă tragedia putea fi prevenită.
Transparenta face diferenta