Primarul general al Capitalei Gabriela Firea susține că există o presiune uriașă în această perioadă din parte unei companii străine ar dori să preia RADET-ul din Capitală. Ea susține că sunt implicați foști ofițeri ai serviciilor secrete, care acum sunt angajați în companii private, iar spre ea vin o mulțime de mesaje foarte dure prin care i se cere ”să o las mai moale cu RADET-ul”.

”Sunt companii străine, care au interesul să cumpere RADET-ul și dacă se poate să-l cumpere pe doi lei. Atât la mine, cât și la domnul avocat Piperea, care a fost desemnat administrator special al RADET, au venit tot felul de mesaj prin care ni se cere să o lăsăm mai moale (…) Compania Veolia am înțeles că vrea să cumpere RADET pentru că au cumpărat mai multe în țară și dacă au văzut că se poate, încearcă și în București”, a declarat Gabriela Firea, conform stiripesurse.ro.

Firea susține că aceste companii străine au angajat foști ofițeri ai serviciilor de informații.

<

”Sunt implicați oameni care au fost în servciile secrete și care acum sunt în companii private bine mersi. Așa de mult țin ei la această țară încât ar dori să dea compania de termoficare pe doi lei unor companii străine”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Transparenta face diferenta