Protestele din Piața Victoriei de miercuri seară au degenerat, iar în presă au apărut informații potrivit cărora ultraşii au venit cu autocare, de la Hotelul Rin, deţinut de fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă.
„Nu am nicio legătură cu cei care au creat violențele de aseară! Nu sunt în cele mai bune relații cu ultrașii din galerie, e o minciună halucinantă că ar fi fost înaintea manifestației la Hotel RIN.
Din câte știu eu, ei au ajuns în Piața Victoriei de la meciul de baschet al lui Dinamo, în nici un caz de la hotelul meu și al fratelui”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.
Fosta sotie a lui Negoita a anuntat pe facebook ca ultrasii lui Dinamo au fost trimis special sa strice protestele.
Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

<
„Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!„, a scris Carmen Negoita pe Facebook.