Avem patru zone de mare interes, nu doar una. Pe lângă Universitate, unde vom avea brad împodobit şi posibilitatea de a se achiziţiona cadouri de Crăciun, dulciuri şi spectacole, vom avea la Piaţa Constituţiei peste 120 de căsuţe unde se vor vinde dulciuri, produse tradiţionale, un patinoar în aer liber, casa lui moş Crăciun, renii lui moş Crăciun şi foarte multe zone pentru ca bucureştenii, turiştii să se simtă ca la Viena„, a declarat Gabriela Firea.
Ea a spus că, în urma unei discuţii cu oamenii de afaceri care activează în Centrul Vechi, s-a convenit ca zona să fie împodobită de sărbătoare, iar patronii cafenelelor şi restaurantelor vor putea amenaja în faţa localurilor tarabe în care să vândă produse tradiţionale, scrie news.ro.
În plus, în faţa Ateneului va fi împodobit un brad în roz, în parteneriat cu o fundaţie care se ocupă de combaterea cancerului la sân. „La Ateneu, în Piaţa Enescu, vom avea încă o zonă de atracţie – un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundaţia Renaşterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România, ca un mic gest de preţuire pentru ele şi ca o atragere a atenţiei să aibă grijă de sănătatea lor. De asemenea, muzică ambientală, produse tradiţionale şi multe spectacole„, a spus Firea.
Pentru Revelion, Primăria Generală va organiza un spectacol, cu foc de artificii la ora 12 noaptea, în Piaţa Enescu şi Piaţa Revoluţiei, care vor fi contopite într-un spaţiu comun în care vor putea veni circa 50.000 de oameni.

<