Deputatul PSD Catalin Radulescu a postat un mesaj extrem de jignitor la adresa milioanelor de romani din Diaspora, acuzandu-i pe acestia ca vin sa „imbolnaveasca 14-15 milioane de romani care traiesc aici in aceasta tara”.

<

Iata mesajul agramat al lui „Mitraliera”, asa cum l-a postat pe Facebook:

I’ m back ! Cat de criminali puteti fii , diasporezilor Iohanisti si votanti ai dreptei , ca sa ne spuneti ani de zile “ ciuma rosie” si “ m..e Psd “ , si acum sa fugiti din zonele carantinate , ca sa veniti sa imbolnaviti 14-15 milioane de romani care traiesc aici in aceasta tara . Ati adus cu voi virusul coronavirus , nu cadouri pentru copiii si familiile voastre , carora le dadeati telefoane sa voteze cu Iohanis , Usr si Pnl , impotriva “ ciumei rosii “ ; nu v-ati gandit niciun moment “manipulatilor “ca aduceti moartea in tara din care ati plecat , mintind ca veniti din alte zone din Italia sau din alte tari , voi care veneati la mitinguri si tipati cat de tare va pasa de tara asta !

Sunt romani plecati din aceasta tara de care suntem mandrii , care sunt responsabili si isi protejeaza familiile din tara si prietenii , dar nu voi 20 % din cei plecati , care de fiecare data cand veniti de-abia mai stiti sa vorbiti romaneste , intrati cu ochelari de soare ,pe ochi prin restaurante si spuneti “ come si dice a mamaliga “ ( pe care o mancati inainte sa deveniti mari smecheri europeni) si apoi mergeati si faceati hore la sectiile de votare ! Acum luati din plin , ca , surpriza ,la putere sunt tocmai cei pe care i-ati votat voi , si acum va repudiaza ca ati venit sa imbolnaviti toti romanii ! Sau cum spuneau cativa olteni” smecheri “ ce ati facut Bobita ?

O sa va urasca toti romanii , ordinarilor , pentru ca nu pretuiti nimic in tara de unde ati plecat , voi pretuiti mitingurile si pe Iohanis , nu romanii pe care o sa ii infectati si omorati pentru ca ati fugit din zonele carantinate, unde trebuia sa stati !

Stiu ca sunteti linistiti ,pentru ca in partidul nostru, nu mai are cine sa va combata , unii sunt ocupati cu “ prostii din partid “ , altii cu cei care s-au opus abuzurilor procurorilor si care , au fost condamnati “ la comanda “ nevinovati si care ar trebui sa dispara , iar altele sa isi faca imagine pe la emisiuni tv ca vor sa candideze pe la primarii , dar va spun ceva , tara fierbe , partidul fierbe , si la un moment dat si voi si cei care faceati mitinguri la comanda , si cei care v-au sustinut , vor plati pentru fiecare roman mort !

Toti veti plati , romanii din tara “ ciuma rosie “ nu vor uita , ca , stiind la ce ii expuneti , ati venit sa ne omorati bunicii , parintii , copii !

Cine sunteti voi 1 milion de romani ,care vreti sa votati 3 zile , iar 14-15 milioane de romani care stau in tara sa voteze o zi , cine va legitimeaza pe voi ,care nu platiti taxe si asigurari in Romania ,sa hotarati in defavoarea celor care muncesc in aceasta tara , care isi platesc impozitele pe salarii , pe proprietati si care au ales sa ramana aici si sa isi protejeze , traditiile , religia , jocurile si portul popular , mancarea romaneasca si familia traditionala , si acum fugiti din zonele carantinate si vreti sa imbolnaviti un popor , o tara , netrebnicilor ?

Credeti , ca daca ati fost manipulati de niste securisti pensionati , o sa fiti iubiti de romani ? Niciodata . Cati ati fost la mitinguri ? 10.000-100.000 ? Ce putini sunteti ! Romanii nu vor uita niciodata , daca din cauza voastra vor muri batranii nostrii ,parintii nostrii , copii nostrii ! Criminalilor !

Dep Dr Catalin Radulescu , sau cum va placea voua si securistilor “ de peste tot “ “ deputatul mitraliera “
Transparenta face diferenta