Din 2009 până acum, Primăria Sectorului 6 a construit 70 de parcări inteligente pe verticală, iar fiecare dintre ele a costat aproximativ 200.000 de euro. Potrivit surselor EVZ, în cazul achiziţionării lor există o anchetă în derulare de către Direcţia Naţională Anticorupţie. 
Vasile Constantin, patronul firmei Tettas, cea care a livrat şi montat parcările inteligente, a fost reținut și apoi plasat sub control judiciar, pe numele său fiind pus și sechestru de 3,7 milioane de euro. Presupusele fapte de evaziune ar fi fost comise în domeniul construcțiilor.
În Capitală, societatea a derulat contracte cu Primăria Sectorului 6, privind montarea de parcări de timp smart parking, atât pe vremea edilului Cristian Poteraș, cât și pe vremea fostului primar Rareș Mănescu.
În total, primăria administrează 672 de locuri de parcare „inteligente”, ocupate în totalitate. La prima vedere, investiţia are numai avantaje. De altă părere au fost însă inspectorii Curţii de Conturi care au analizat încasările primăriei.
„Nu a fost respectat principiul eficienţei prin încasarea în anul 2014 a unor venituri mai mici cu 234.000 de lei decât cheltuielile de întreţinere a locurilor de parcare din modulele tip Smart Parking”, se arată în raportul Curții de Conturi.
Transparenta face diferenta