Presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a prezentat luni dovada ca postacii PSD incurajeaza oamenii sa iasa in Piata Victoriei pentru a cere anularea tuturor masurilor de preventie in fata coronavirusului.

<

„Postacii lui Gabriel Mutu PSD, primarul Sectorului 6, invita oamenii sa participe si sustin protestul care neaga existenta coronavirusului!

Si pentru ca circul sa fie complet, acelasi individ distribuia ‘ploaia de sanatate’ a lui Gabriel Mutu, din urma cu cateva luni, atunci cand Primarul Sectorului 6 arunca cu apa oxigenata din elicopter.

Din punctul meu de vedere este clar, PSD se comporta cu totul iresponsabil, sustinand si organizand proteste impotriva sistemului de sanatate din Romania!

Acest individ/cont de Facebook distribuie permanent tot ce posteaza Gabriel Mutu! E clar ca acest om si cont de Facebook nu este de capul lui! Rusine, PSD!”, a scris Ciucu pe Facebook.

Cateva zeci de oameni s-au strans si luni seara, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea carantinei si izolarii, care se afla in dezbatere in Senat.

Manifestantii au stat in genunchi si s-au rugat, rostind ”Tatal nostru” si ”Crezul”. Ei au promis ca vor merge in Piata in fiecare seara. Printre ei nu s-a aflat si Mugur Mihaescu, care duminica a promis ca va veni in fiecare zi in Piata Victoriei.

„Eu, in fiecare zi, voi fi aici de la ora 18.00 sa ajut Guvernul si institutiile statului. Nu mi-a fost frica atunci (in 1989) nu mi-e frica acum! Sa aparam cu totii Romania. Sa nu ne mai invrajbim, sa nu ne dam capete in gura unul altuia! Libertatea e ceva cu care ne nastem. Fiti civilizati, fiti decenti. Cel mai greu e sa facem revolutia aici. Stilul asta de revolutie l-as dori de la societatea asta. (…) Cine spunea ca n-am curajul sa ies in piata si sa ma ascund in fata unui calculator. N-am facut-o in ’89 si nu o fac nici acum”, a spus Mihaescu, duminica seara.

”Opriti legea!”, ”Iesiti din casa, daca va pasa!”, au scandat luni manifestantii.

Sursa: aktual24.ro