Acasă Bucuresti Dupa 6 ani, pedofilii din București care au violat și amenințat cu...

Dupa 6 ani, pedofilii din București care au violat și amenințat cu arma doi copii ajung, in sfarsit, in fata judecatorului

445

Trei bărbați acuzați că au sechestrat și violat doi copii, în Capitală, au fost trimiși în judecată, aceștia fiind, în prezent, în stare de arest. În urma cercetărilor s-a stabilit că faptele au avut loc în aprilie 2013, iar copiii ar fi fost amenințați inclusiv cu un pistol, anunță MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat remis, luni, de Pachetul General, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor trei inculpați, pentru infracțiuni de lipsire de libertare în mod ilegal și participație improprie la viol. Prin același rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei și continuarea urmăririi penale pentru infracțiuni de lipsire de libertare în mod ilegal și participație improprie la viol față un alt suspect.

„La data de 7 aprilie 2013, cei trei inculpați trimiși în judecată, împreună cu suspectul față de care s-a dispus disjungerea, au lipsit de libertate în mod ilegal doi minori, în apartamentul situat în sectorul 2, București, aparținând unuia dintre inculpați. Minorii au fost ținuți împotriva voinței lor în apartament din data de 7.04.2013, în jurul orei 21.30, până la data de 8.04.2013, în jurul orei 04,00 dimineața, timp în care au fost agresați, umiliți și constrânși să întrețină acte sexuale între ei, fiind bătuți și amenințați cu pistolul. Minorii au fost aduși pe rând în apartament de către dintre unul dintre inculpați”, se arată în comunicatul citat.
Agresorii i-au filmat și fotografiat pe cei doi copii, dar și pe ei înșiși când îi agresează, îi constrâng și îi umilesc, mai spun anchetatorii.
Cei trei agresori au vârste de 23, 28 și respectiv 29 de ani.
Dosarul a fost trimis pentru soluționare Judecătoriei Sectorului 2 București.

<