Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, profețește un dezastru pentru Nicușor Dan, candidatul Dreptei în cursa pentru Primăria Capitalei.

<

Potrivit lui Rareș Bogdan, unul dintre marii pierzători ai acestei crize este chiar candidatul Dreptei, Nicușor Dan, dat fiind că n-a fost deloc prezent în această perioadă.

Deci bătălia politică va arăta diferit. Dacă în luna ianuarie, februarie Partidul Național Liberal putea să ajungă la 1.500-1.700 de primării pe care să le cîștige, iar PSD părea cumva condamnat să cadă la sub 1.000 de primării din 1.800-1.900, în momentul ăsta lucrurile se vor egaliza și primarii în funcție vor avea prima șansă. Asta e din ce simt eu pînă în acest moment. Ne vor spune și cercetările poate lucrurile diferite, dar cert este că va fi mult mai greu pentru new-entry să le cîștige. Adică unii dintre marii pierzători ai acestei crize – acuma vorba dumneavoastră o să dau și eu o știre, cred că am mai dat – este Nicușor Dan.

Nicușor Dan care n-a fost prezent în această perioadă, Dacian Cioloș care n-a fost prezent absolut deloc în această perioadă, nu cred că vor fi cîștigători ai noi situații, sau ai conjuncturii politice. Cred că persoanele în funcții vor fi mai greu de bătut în momentul ăsta. Fie că e Emil Boc, fie că e Gheorghe Robu, fie că e primarul de Iași, primarul de Constanța sau primarul de București.”, a afirmat Rareș Bogdan, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, pe cristoiublog.ro.

Transparenta face diferenta