Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a sustinut, joi seara, la Romania TV ca niciun roman nu are nimic sa reproseze PSD pentru modul in care a guvernat. Ea a mai anuntat ca PSD va castiga alegerile. „In toate cercetarile sociologice, PSD este pe primul loc”, a spus Firea.

<

”Pe fruntea noastra au fost puse multe etichete, dar intotdeauna cand am fost pusi la munca, la guvernare, nimeni n-a avut ce sa ne reproseze. Am gasit bani si pentru investitii, si pentru firme, desi ni se spune ca suntem de stanga, si pentru copii. Am avut cele mai mari cresteri economice si rezultate cat se poate de bune. Ni s-au gasit invective pe Facebook, dar la modul real nu are nimeni ce sa ne reproseze. Eu cred ca romanii au vazut ce inseamna PNL, asta e speranta mea”, a sustinut Firea la Romania TV.

Firea a sustinut ca PSD va castiga alegerile.

”In toate cercetarile sociologice, PSD este pe primul loc. Cred ca este rezultatul faptului ca romanii fac comparatie intre specialistii din PSD si ce se vede in partea cealalta. Am vazut oameni certati cu legea, traseistii. Au spus ca vin la putere si ca nu vor numi politruci in functii publice. Am vazut exemplul din Targu Mures. Ce sa spun, a venit domnul Orban si a spus ca PSD e de vina. (…) S-au organizat alegeri in pandemie ca sa-i sperie pe romani. Cred ca s-a dorit intimidarea romanilor, sa le fie frica sa iasa la vot. Sunt si multi tineri care ne voteaza, nu doar seniori”, a mai spus Gabriela Firea.

Firea l-a atacat si pe Iohannis pentru ca vorbeste despre vaccinare.

”Vaccinarea este folosita ca o arma electorala. Nu exista inca niciun vaccin in tara, este ceva de perspectiva. Nu este corect, nu este moral, sa te folosesti de temerea oamenilor si sa folosesti acest subiect atat de sensibil in campania electorala.

Eu am comparat campania din prezent cu cea a contracandidatului meu de la alegerile locale, care promitea ca pe 28 septembrie va curge lapte si miere si bucurestenii vor avea caldura.

Klaus Iohannis foloseste acest subiect, incercand sa-i convinga pe romani sa voteze PNL. Nu avem si nici nu vom avea vaccin in decembrie. Este lipsa de respect fata de romani sa te joci cu viata lor, cu sanatate lor, sa le promiti un vaccin care inca nu a aparut.

In CSAT s-a vorbit de un vaccin care nu exista. Ni s-au aratat niste pereti, o hala, cand noi stim ce conditii dure trebuie mentinut acesta. Vaccinul nu trebuie sa fie o moneda de schimb politica”, a mai declarat Firea.

Transparenta face diferenta