Intra in contact cu noi

Sectorul 3

Imagini socante in Sectorul 3: Barbat gasit mort pe sinele de tramvai!

Publicat cu

pe

Accident macabru în noaptea de duminică spre luni, în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat de 67 de ani a fost găsit fără viață pe șina de tramvai, în zona Pallady.

Cel mai probabil, nu a fost văzut de un vatman, care a trecut pur și simplu cu garnitura peste el, după care și-a continuat drumul.

Vatmanul a fost identificat abia după ce toate tramvaiele care merg pe acea linie au fost controlate de polițiști. Surse din rândul anchetatorilor spun că e posibil ca victima să se fi aflat sub influența alcoolului și să fi căzut ori adormit pe șine. Probele biologice vor face lumină în acest caz.
Traficul în zonă a fost deviat, iar tramvaiele au staționat zeci de minute, cât timp polițiștii au făcut cercetări la fața locului.

Colegul vatmanului: „Nu l-a văzut nimeni, dacă-l vedea cineva vă dați seama că…”

Reclama

Reporter: Și cum aţi aflat?

Colegul vatmanului: „De la colegi”.

Reclama

Sectorul 3

Primaria Sectorului 3 a salvat Hala Laminor. In cateva zile va gazdui primul mare eveniment

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 3 a prezentat marți, pe pagina de Facebook, mai multe imagini cum arată Hala Laminor, monument istoric, după ce a fost restaurată. Instituția a investit în acest proiect circa 400 milioane de lei. Hala, făcută după planurile celebrului arhitect Horia Creangă, își deschide porțile la finalul acestei luni, pentru primul eveniment după încheierea lucrărilor de restaurare, ediția a 13-a a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure (30 martie-2 aprilie).

Hala Laminor, ultima construcţie din ansamblul industrial ,,Malaxa” – 1938, a constituit una dintre cele mai mari hale industriale din ţară, cu deschideri impresionante (400m x 180m), o structură metalică şi o arhitectură modernă impresionantă, realizată după planurile unuia dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi români, Horia Creangă. Primăria Sectorului 3 a preluat Hala Laminor în anul 2014 şi a început, trei ani mai târziu, procesul de restaurare, consolidare, amenajare interioară şi exterioară a halei.

În 2018, Primăria Sectorului 3 a încheiat contractul de vânzare-cumpărare nr. 749/07.11.2018 cu societatea Algoritm Construcții S3 SRL, prin care a transferat dreptul de proprietate asupra imobilului format din teren 59.617 mp și a construcțiilor edificate, hală de 58.049 mp și construcții mai mici, de 1.500 mp la sol.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 3

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, anunta construcția unui pod nou peste Dâmbovița

Publicat cu

pe

Primarul Robert Negoiţă a propus Consiliului Local Sector 3 să aprobe, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre privind construirea unui pod peste râul Dâmboviţa, în dreptul străzii Lunca Priporului.

Valoarea investiţiei este estimată la aproape 8,5 milioane de lei cu TVA.

Lăţimea totală a podului este de 41 de metri, formată din: parte carosabilă, trei benzi pe sens, cu lăţimea totală de 34,40 de metri, un singur trotuar de 4,30 de metri lăţime utilă, dintre care 2 metri sunt rezervaţi pentru piste de biciclişti, iar despărţirea între sensuri, respectiv trotuar şi carosabil, se va realiza prin intermediul unor jardiniere din beton prefabricat.

Timpul de realizare este de şase luni.

Potrivit proiectului de act normativ, podul construit peste râul Dâmboviţa, în dreptul străzii Nicolae Teclu, preia circulaţia de pe Splaiul Unirii şi cea din oraşul Popeşti-Leordeni, direcţionând-o spre bulevardul Theodor Pallady şi spre ieşirea din Bucureşti pe autostrada A2. Având în vedere că, după darea în folosinţă a acestui pod, circulaţia pe Splaiul Unirii a început să se aglomereze şi în continuarea programului de dezvoltare a infrastructurii rutiere derulat în Sectorul 3, este propusă construirea podului rutier peste râul Dâmboviţa, în dreptul străzii Lunca Priporului.

Continua sa citesti

Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este urmărit penal de DNA într-un dosar în care este suspectat de abuz în serviciu, legat de emiterea presupus nelegală a unor documente pentru construirea şi intabularea unui imobil.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice a arătat, joi, într-un răspuns la o solicitare a News.ro privind percheziţiile făcute la sediul Primăriei Sectorului 3, că primarul este vizat în dosar.

”Faţă de persoana la care faceţi referire, procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale într-o cauză în care există suspiciunea rezonabilă că aceasta ar fi săvârşit infracţiunea de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în legătură cu emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unei construcţii”, a transmis DNA.

Sursa citată a menţionat că nu pot fi oferite alte informaţii referitoare la stadiul anchetei, la acest moment.

Procurorii DNA au făcut, în 1 februarie, 17 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar care vizează emiterea unor acte administrative de către instituţii ale statului. Una dintre descinderi are loc la Primăria Sector 3.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autorităţile administrativ – teritoriale”, arăta DNA.

Continua sa citesti
Reclama
Bani3 ore in urma

Polițist din București, prins în flagrant de DNA când primea 10.000 de euro mită

Fostul agent de Poliţie judiciară din Bucureşti prins în flagrant când primea 10.000 de euro de la o femeie căreia...

Timp liber8 ore in urma

Târg de adopţii pentru căţei al ASPA, organizat sâmbătă în Parcul Circului

Primăria Municipiului București, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), organizează sâmbătă, 25 martie, între orele 11:00 și 17:00, primul târg de...

Transport9 ore in urma

Atac cibernetic împotriva aeroportului Otopeni: Amenintare cu bomba la bordul unui avion Tarom

În cursul nopții a fost declanșat un atac cibernetic împotriva aeroportului Otopeni, ceea ce a întârziat cursele TAROM pe direcțiile Cairo, Tel Aviv...

Bucurestio zi in urma

Directorul Sălii Polivalente din București, trimis în judecată de către DNA

Procurorii DNA au decis trimiterea în judecată a primarului comunei Bălușeni, județul Botoșani, și a directorului Complexului Sportiv Național (CSN)...

Transporto zi in urma

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Bucureștiului: 2.3 miliarde de lei pentru modernizarea șinelor de tramvai și a flotei de transport

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, anunță două proiecte pentru dezvoltarea transportului public. Un proiect în valoare de 2 miliarde de...

Transport2 zile in urma

Primaria Capitalei a primit 11 oferte pentru reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai

S-a încheiat etapa de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei pentru reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: