Asocierea Trameco SA – Vahostav SK AS – Construcții Erbașu SA – Grafic Tends SRL va realiza proiectarea și execuția nodului rutier CB – DJ401 (Berceni) de pe Centura Sud a Capitalei pentru circa 30,5 milioane de euro. Contractul a fost semnat miercuri, anunță CNAIR, și presupune amenajarea unui sens giratoriu suspendat și lărgirea actualei centuri pe o mică porțiune. Proiectul este similar cu cel de la Oltenița pentru care s-a anunțat de curând câștigătorul licitației. Ambele licitații au fost pornite în că din mai 2017.

<
Compania de Drumuri anunță că a semnat pe 6 martie contractul de proiectare și execuție pentru Amenajare nod rutier CB – DJ401 (Berceni) km 33+190 – km 35+600 în regim de FIDIC GALBEN.
„Operatorul economic care va realiza proiectarea și execuția contractului este ASOCIEREA TRAMECO SA – VAHOSTAV SK AS – CONSTRUCTII ERBASU SA – GRAFIC TENDS SRL. Valoarea contractului este de 146.009.911,67 LEI fără TVA, echivalentul a 30,5 milioane Euro fără TVA”, transmite Compania.
Intersecția Centură – DJ 401 Berceni
La intersecția cu DJ 401 spre satul Berceni, Șoseaua de Centură trece la nivel, în timp ce pe deasupra va fi construit un sens giratoriu suspendat asemănător cu proiectul de la Domnești. DJ 401 va trece, practic, pe deasupra centurii prin girația suspendată.
Citeste mai multe pe Hotnews.ro
Transparenta face diferenta