Un nou incendiu puternic a pus pe jar pompierii din București, după tragedia din weekend de la Bamboo! Vâlvătaia s-a produs în noaptea de joi spre vineri în incinta mall-ului Sun Plaza din cartierul Berceni! Pompierii au ajuns de urgență la fața locului şi s-au îndreptat spre zona depozitului.
Conform primelor infirmații, flăcările au cuprins partea de depozit a centrului comercial! La fața locului au ajuns 4 autospeciale de pompieri și trei ambulanțe, potrivit Cancan.ro.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre o maşină care a luat foc în parcarea subterană a centrului comercial din zona Berceni a Capitalei. Mai mult decât atât, flăcările s-au extins la o încăpere situată lângă parcare, ce ţine loc de depozit, afectând şi un panou de electricitate. În zonă au ajuns de urgenţă şi câteva echipaje ale SMURD, iar două persoane au fost transportate la spital, una fiind grav rănită.

„A izbucnit un incendiu, au ars nişte cabluri electrice şi a fost o persoană expusă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Ovidiu-Cătălin Chirca.

<
Transparenta face diferenta