Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la un depozit de mobilă din localitatea Balotești, fiind trimise la fața locului peste 10 autospeciale.
Unul dintre angajații din depozit care se afla în interior în momentul în care focul a cuprins clădirea a povestit clipele de groază prin care a trecut:

<

„Am auzit trosc de sus. Am fugit repede la etaj și am văzut foc! Nu se putea stinge în acel moment. În depozit lucrau aproximativ 500 de angajați. Aici se regăseau tot felul de materiale care ard ușor – burete, cârpă, lemn de brad. Nimic nu se mai poate salva. Din fericire, toată lumea a ieșit, nu există victime”.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, suprafaţa afectată de flăcări este estimată la circa o mie de metri pătraţi.
Există posibilităţi de propagare la alte spaţii de depozitare.
Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF), Alis Grasu, a declarat, în direct la Realitatea TV, că doar două persoane au necesitat intervenție medicală, acestea refuzând transportul la spital.

„La locul evenimentului SABIF a trimis o singură ambulanță. Două persoane au necesitat intervenție medicală, una prezentând un atac de panică, iar alta intoxicație cu fum. După măsurarea constantelor vitale, acestea au cerut să li se administreze oxigen și au refuzat transportul la spital. Până la acest moment nu a fost solicitată decât o singură ambulanță. Nu se estimează a fi mai multe victime”, a declarat Alis Grasu.

Transparenta face diferenta