Jurnalistul Catalin Tolontan o acuza pe Gabriela Firea ca „ameninta cu spaime” pentru ca cetatenii isi „cer dreptul la viata si la sanatate”. Tolontan a publicat recent mai multe investigatii privind abuzurile Gabrielei Firea in privinta sistemului de sanatate din Bucuresti. Firea l-a amenintat pe jurnalist ca il da in judecata, anunta aktual24.ro.
„Astazi este 19 decembrie. Cine a mai vorbit despre cetatenii care isi cer dreptul la viata si la sanatate asa cum vorbeste Gabriela Firea? Amintiti-va un discurs care a infuriat Romania exact acum 27 de ani! (…) Au trecut 27 de ani si fiecare face ce stie. Unii continua sa ameninte cu spaime.”, scrie Tolontan pe Facebook.
Tolontan a descoperti ca Gabriela Firea utilizeaza exact acelasi tip de mesaje pe care le folosea si fostul dictator comunist, Nicolae Ceausescu, inainte de a fi alungat de la putere.
Firea, 2016: ”Se incearca denigrarea medicilor, managerilor si spitalelor de stat si stim bine care sunt interesele”.
Ceausescu, 1989: ”De a opri cursul dezvoltarii Romaniei, de a intoarce Romania inapoi sub dominatie straina”.
Firea, 2016: ”Pana acum erau ascunse, se lucra printr-un lobby subtil, dar acum sunt deja pe fata”.
Ceausescu, 1989: ”Aceste grupuri au scopul de a provoca dezordine si distrugerea institutiilor. Actiunile lor sint dirijate si organizate impotriva patriei noastre”.
Firea, 2016: ”Nu asa se face dezvoltare in aceasta tara, tinand partea doar companiilor straine sau tinand parte doar lobby-ului privat”.
Ceausescu, 1989: ”Este de datoria noastra sa actionam impotriva celora care isi vind tara pentru un pumn de dolari sau de alte valute”.
Firea, 2016: ”Se lucreaza in defavoarea romanilor”.
Ceausescu, 1989: ”Sint actiunile grupurilor antinationale”.

<
Transparenta face diferenta