Evenimentul caritabil „Festivalul Mărului” are loc până duminică în Parcul IOR din Capitală.
Voluntarii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov îi vor învăţa pe copiii din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă pentru Copiii Străzii – Sector 3 să salveze vieţi.
Cei mici vor participa activ şi la realizarea celei mai mari plăcinte cu mere din această toamnă, în lungime de 10 metri, care va fi atracţia principală a ‘Festivalului Mărului’.
‘Evenimentul pentru copii este unul caritabil şi îşi propune promovarea educaţiei şi integrării sociale a grupurilor defavorizate’, precizează organizatorii.
Târgul se organizează pentru susţinerea şi întrajutorarea copiilor şi tinerilor cu situaţii financiare modeste, care reprezintă factorul de risc în consumul şi traficul de substanţe interzise, iar integrarea acestora în comunitate reprezintă de cele mai multe ori o reală provocare pentru autorităţi, se mai arată în comunicat.
Bucureştenii care vor fi prezenţi la ‘Festivalul Mărului’ vor avea ocazia să găsească pe aleile târgului must proaspăt, bunătăţi la ceaun, sărmăluţe cu mămăliguţă, hamsii cu mujdei, dar şi produse de toamnă şi o serie de preparate tradiţionale şi delicatese dulci.
Transparenta face diferenta