Cristian Tudor Popescu il califica drept un „ayatollah al tupeului” pe Liviu Dragnea dupa ce acesta a transmis din puscarie  un mesaj in care sustine ca „am sacrificat tot” de dragul Romaniei.
„Dl Dragnea a fost intotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostirea in fata pe care o practica si din puscarie”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

<

„E atat de simplu sa ii arunci in fata cateva dintre crimele pe care le-a comis cat a fost la putere impotriva poporului roman si a Romaniei in lume. Dar nu e cazul. Doar putem sa ne intrebam de ce face asta si raspunsul e unul singur: pentru ca dl. Dragnea nu a renuntat si nu va renunta niciun moment la intoarcerea in politica si la lupta pentru putere. De aceea mai da cate un mesaj: sunt aici si poate ma intorc si vreau sa fiu sef din nou, asta e tot”, a continuat CTP.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a transmis, duminica, pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala.
„La multi ani, Romania! Tara mea draga. De dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine sa te ajut sa cresti mare, sa fii bogata si puternica. Am renuntat la multe momente alaturi de familia mea, am ratat multe evenimente din viata copiilor mei, mi-am asumat in cele din urma chiar si renuntarea la libertate, de dragul tau”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Transparenta face diferenta