Acasă Stiri Bucuresti actualitate Meteorologii anunta ninsoare si polei in weekend, in Bucuresti

Meteorologii anunta ninsoare si polei in weekend, in Bucuresti

528

Vineri seara, în București, va începe să ningă, iar sâmbătă ninsoarea ar putea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei, informează Administrația Națională de Meteorologie într-o prognoză specială pentru Capitală.

Vineri ora 19.00 – sâmbătă ora 08.00

Cerul va fi noros și temporar va ninge, moderat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, cu grosimi în medie de 8…12 cm, izolat posibil 15 cm. Spre dimineață va crește probabilitatea ca ninsoarea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40…45 km/h. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad.
Sâmbătă ora 08.00 – duminică ora 08.00

Vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații, sub formă de lapoviță sau ninsoare umedă la începutul intervalului apoi ploaie, condiții în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zăpadă se va topi. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45…50 km/h. Temperatura aerului va urca ușor și treptat, de la -1 grad în orele dimineții până în jurul a 2…3 grade în cursul serii și al nopții.

<