Traficul rutier va fi restricţionat duminică, 6 noiembrie, între orele 15:00 şi 20:00, în mai multe zone centrale ale Capitalei, pentru a se permite organizarea mitingului PNL în Piaţa George Enescu, între orele 17:00 – 19:00, anunţă Agerpres. 
Restrictiile de circulatie vor fi pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Dem. I. Dobrescu, astfel incat se va permite traversul pe Calea Victoriei in urmatoarele intersectii: str. Sevastopol, str. Ghe. Manu, bd. Dacia, Calea Grivitei (care va fi restrictionata de la intersectia cu bd. Dacia) pe str. Stirbei Voda, de la intersectia acesteia cu str. Berzei. Se va permite traversul str. Stirbei Voda in urmatoarele intersectii: str. Popa Tatu, str. Schitu Magureanu, str. Lutherana, str. I. Campineanu.
pe str. Dem. I. Dobrescu, intre bd. Ghe. Magheru si Calea Victoriei.
pe str. Rosetti, intre Bd. Nicolae Balcescu si Calea Victoriei.
pe str. Episcopiei, intre str. George Enescu si Calea Victoriei.
De asemenea, mijloacele de transport vor fi parcate sub indrumarea efectivelor Brigazii Rutiere in functie de ocuparea spatiului, pe:
sos. Kiseleff, benzile I si IV intre Str. Arhitect Ion Mincu si Piata Victoriei.
bd. Aviatorilor, banda I de circulatie, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei, ambele sensuri.
Politistii rutieri anunta ca, incepand cu ora 14:00, afluirea tuturor participantilor catre locul de desfasurare se va face prin urmatoarele puncte de intrare in Capitala:
DN 1- Fantana Miorita;
DN 2 – Parcul Plumbuita;
DN 3 – rond Cora Pantelimon;
DN 5 – sos. Giurgiului (Dedeman);
DN 6 – sos. Alexandriei ( Lukoil);
A2 – Bd. Theodor Pallady – Policolor;
A1 – zona Metro Militari.
Mitingul PNL de pe data de 6 noiembrie a fost autorizat de Primăria Capitalei, a anunţat primarul general Gabriela Firea, vineri la România TV. Iniţial, protestul cu 30.000 de persoane fusese programat pentru data de 5 noiembrie, însă a fost amânat o zi pentru ca liberalii să poată organiza Consiliul Naţional pentru validarea lui Dacian Cioloş candidat al partidului la postul de premier.
Transparenta face diferenta