Acasă Monden Nepotul fostului primar Ontanu, gasit spanzurat in masina, pe un camp la...

Nepotul fostului primar Ontanu, gasit spanzurat in masina, pe un camp la marginea Bucurestiului

173

Moarte şocantă la marginea Bucureştiului! Silviu Măndescu, nepotul fostului primar al sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost găsit spânzurat de maşina sa.

Surse din anchetă spun că, în acest caz, cea mai probabilă este ipoteza unei sinucideri, dar nu este exclusă nicio variantă.

Înca de aseară apropiaţii omului de afaceri nu ar mai fi ştiut nimic de el. În această dimineaţă, la marginea unui câmp de lângă Bucureşti, o cunoştinţă a bărbatului de 52 de ani i-ar fi recunoscut maşina şi i-ar fi găsit trupul spânzurat de bara transversala de pe plafonul vehiculului. Imediat, bărbatul care a făcut descoperirea a sunat la 112.

Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină legală Ilfov pentru autopsie. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acum cercetările continuă sub supravegherea procurorilor de la parchetul de pe lângă judecătoria Buftea.

Acesta derula mai multe afaceri și era nepotul fostului primar Neculari Onțanu. În urmă cu mai mulți ani, Măndescu a fost consilier local la Sectorul 2, în perioada lui Neculai Onțanu.

Tot atunci a și devenit cunoscut publicului. A fost în centrul mai multor scandaluri, printre care și unul legat de un restaurant. Silviu Măndescu a fost implicant recent într-un scandal cu parlamentari AUR.

<