Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Nicusor Dan are cel putin 4% peste Gabriela Firea in sondajele de opinie. El a mentionat ca si candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 3, Adrian Moraru, se apropie puternic de Robert Negoita.

<

„De cand am venit in Bucuresti, mi-am petrecut cea mai mare parte in Sectorul 3, am locuit in sectorul 3 si am simtit administratia Sectorului 3 in diferitele perioade. Incep prin a va dezamagi si spun ca s-a facut cate ceva si pe vremea lui Robert Negoita, dar cu ce pret? Datorii de peste 400 de milioane de euro. Pana in 2036, cetatenii sectorului (…), un sfert din taxele si impozitele pe care le platesc se duc pe datoriile facute de administratia Negoita pentru supraetajari de borduri, pentru sute de mii de tone de pamant carate aiurea pentru a ridica nivelul pamantului, ca si cum nu exista pamant inainte, pentru o multime de lefuri care sunt date in societatile pe care l-a infiintat la care Dumnezeu stie cine lucreaza si daca lucreaza si in societati si in servicii publice, pentru reabilitari termice de blocuri pentru care avea la dispozitie bani europeni”, a spus Orban, la evenimentul de lansare a programului politic al candidatului la primaria Sector 3, Adrian Moraru, sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS.

Ludovic Orban a spus ca este vital pentru Sectorul 3 ca Robert Negoita sa nu mai fie primar.

„Este vital pentru Sectorul 3 ca Robert Negoita sa nu mai fie primar si ca echipa PNL si USR PLUS, care are ca si candidat un om extrem de onorabil, un om de o corectitudine din comun, un om cu o putere de munca cum rar am vazut la cineva, un om care are idei, solutii, care invata permanent (…), sa castige”, a mai spus Orban.

El a sustinut ca, in sondajele din prezent, Nicusor Dan, candidatul PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, are cu minim 4% mai mult decat Gabriela Firea in preferintele cetatenilor, iar Adrian Moraru, candidat la Sectorul 3, a inregistrat un salt de 25% fata de debutul campaniei.

„In sondajul de dinainte de campanie, Firea avea in fata lui Nicusor Dan procente bune, aproape 10%, si astazi Nicusor Dan este peste Firea cu minim patru procente, in functie de prezenta la vot.

Despre optiunile pentru candidatii la Primaria Sectorului 3 va spun doar atat: Adrian Moraru a inregistrat un salt de peste 25% si ii sufla in ceafa lui Robert Negoita. Eu va garantez ca se poate. Increderea de care se bucura USR PLUS si Partidul National Liberal in sectorul 3 este de peste 50%, iar intentia de vot efectiva pentru cele doua formatiuni politice de dreapta care si-au dat mana si s-au unit pentru a salva sectorul 3 si pentru a da o perspectiva de dezvoltare a sectorului 3 este de aproape 50%.

Mai mult, 75% dintre nehotarati, daca ii convingem sa vina la vot, sunt inclinati sa voteze cu Nicusor Dan si cu Adrian Moraru, pentru ca este cea mai serioasa solutie. (…) Trebuie sa periem sectorul, sa mergem din casa in casa, sa fim prezenti in toate spatiile publice, sa ajungem sa interactionam cu oamenii si sa le spunem lucruri de bun simt si anume este nevoie de o schimbare profunda in bine in Bucuresti si in sectorul 3”, a mai transmis Orban, citat de Agerpres.

La evenimentul care a avut loc la Stadionul Olimpia au mai participat: Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Adrian Moraru, candidatul dreptei la Primaria sector 3, Violeta Alexandru – presedintele PNL Bucuresti, Antonel Tanase, liderul filialei PNL Sector 3, Bogdan Stroe, presedintele USR Sector 3 si Lucian Judele, presedintele PLUS Sector 3.

Transparenta face diferenta