In ciuda populismului ieftin si a acuzatiilor, condamnarilor pentru acte de coruptie, primarul Sectorului 5 este creditat de jurnalistul Oreste Teodorescu pentru meritele de a fi schimbat ceva la nivelul Sectorului 5.

Oreste Teodorescu:

S-ar putea sa te surprind si pe tine si pe multi altii dar mai e un sector care incepe sa functioneze si care nu a functionat deloc este vorba despre sectorul 5. Oricat de corupt, oricat de condamnat cu 8 ani cu executare este primarul Piedone.
Oreste Teodorescu: Oricata lehamite imi vine mie sa vorbesc despre gansacii acestia aroganti care odata ce primesc o functie publica se umfla si se impauneaza asa dintr-o data devin ca niste regi total de nesatisfacut de catre nimeni. Si nu imi place din aceasta perspectiva sub nicio forma domnul Piedone dar nu pot sa nu remarc ca de cand a venit dl Piedone la sectorul 5 lucrurile au inceput sa mearga mai bine pentru locuitorii sectorului 5. Eu nu prizez genul asta de populism pe care il practica domnia sa pe feisbuc si cum isi cearta el angajatii cum…. Metoda Oprescu cum se duce el trage la ordine pe toti dar intrebandu-i pe locuitorii Sectorului 5, ca am o gramada de prieteni acolo, daca nivelul vietii lor este mai bun acuma cu Piedone decat era inainte cu alt domn de la PSD… intr-un raport satisfacator toti au spus ca e mai bine si ca Piedone asta domne nu stiu ce face dar misca mai bine lucrurile in sector decat celalalt.

<