Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, membru al Comisiei de Sănătate, a afirmat că Biserica ar trebui să se implice în campania de vaccinare și a propus organizarea unui centru de vaccinare în Catedrala Mântuirii Neamului.

<

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a afirmat, la B1 TV, referindu-se la propunerea deputatului USR PLUS Emanuel Ungureanu de a se organiza un centru de vaccinare în Catedrala Neamului că ”uneori, fiecare dintre noi spunem şi enormităţi”, informează News.

”Uneori, fiecare dintre noi spunem şi enormităţi. Mă includ şi eu aici. Propunerea despre care e vorba acum cred că frizează aşa ceva, pentru că există mai multe motive care nu converg în niciun fel la o astfel de propunere – transformarea unei catedrale aflată în plin şantier. Imaginaţi-vă un spaţiu în care se lucrează, în care nu există niciun fel condiţii care să permită amenajarea unui astfel de spaţiu într-un centru de vaccinare”, a spus, la B1 TV, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.