Un polițist din Capitală, care a încercat să îndepărteze 10-15 tineri care jucau tenis, spărgeau semințe și ascultau muzică în Sectorul 2, a fost zgâriat de unul dintre bărbați, despre care a aflat, ulterior că este infectat cu HIV și are și hepatită. Agentul va fi sub tratament, 6 luni, la INMB.

<

Sindicatul Europol a făcut publică povestea agentului, zgâriat de un bărbat din Capitală, în timpul unei intervenții. Ulterior s-a aflat că individul, cunoscut în lumea interlopă, este infectat cu HIV și are hepatită.

„Ghid cum poți să-ți nenorocești viața în câteva minute și nimănui să nu-i pese: fă-ți meseria!”, este titlul materialului semnat de polițistul posibil infectat, care, în prezent, este sub tratament preventiv la Institutul Național „Matei Balș”.

Agentul a fost în patrulare, duminică, în Sectorul 2, când a observat un grup de 10-15 tineri care „jucau tenis de picior, spărgeau semințe și ascultau muzica la una din mașinile parcate (lucru absolut normal pe timp de pandemie)”.

Acesta povestește că nu avea de gând să dea amenzi, „oricum se pare că sunt inutile, voiam doar să-i legitimăm și să-i îndepărtăm din zonă”.

„Colegul meu de la volan a oprit echipajul și a coborât primul, eu am mai stat câteva secunde până să-mi pregătesc agenda și pixul. În acel moment de undeva de peste strada, se îndrepta către colegul meu un „#ceafălată” încordat, plin de tatuaje și pus pe făcut scandal. Ne-a întâmpinat cu clasicul <Ce … mea faceți mă, ați venit să dați amenzi?> (că așa îi vorbești unui om al legii într-o țară cu apa caldă) și a continuat cu <să vă iau familiile în …., vă omor, vă dezbrac și vă violez aici de față cu toată lumea pe capota mașinii> și altele greu de reprodus. A încercat să ne lovească cu pumnul, pe colegul meu chiar l-a #îmbrâncit, moment în care i-am pulverizat în fața stâlcita de bombardier, jumătate de tub de <Armani> din dotare, care a avut efect mai mult la noi, decât la el (probabil el servea la micul dejun așa ceva). Se adunase lumea ca la bâlci și toți strigau să-l lăsăm în pace și să avem grijă că are HIV, hepatita și alte chestii care îți provoacă fiori”, povestește polițistul pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

#DGPMB 😤 #Trist_dar_adevărat 🤬 #ULTRAJ" Ghid cum poți să-ți nenorocești viața în câteva minute și nimănui să nu-i…

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 11 mai 2020