Primarul general al Capitalei Gabriela Firea susține că ea ca primar general are o relație foarte proastă cu miniștrii Guvernului Grindeanu, chiar mai proastă decât a avut cu tehnocrații lui Dacian Cioloș.
 
”Tot ceea ce solicită Primăria Capitalei către Guvern se lovește ca de un zid. Avem o relație mai proastă decât pe vremea tehnocraților.

<

Categoric sunt dezamăgită pentru că am tras și semnale publice, am trimis scrisori. Nu am mers doar în anumite emisiuni ca să-mi exprim nemulțumirea, am trimis scrisori oficiale și reacția a fost una negativă. Eu am fost desemnată de PSD să candidez la Primăria Capitalei și să știți că nu pleacă Gabriela Firea cu obiectele de investiții acasă. Eu nu plec acasă cu canalul Dunăre-Marea Neagră, cu marile investiții din București.

Mi-aș dori ca în perioada următoare, dar nu foarte târziu, să nu se intre în vacanța parlamentară, mi-aș dori ca domnul Liviu Dragnea să anunțe rezultatele evaluării, inclusiv măsurile mai dure sau mai neașteptate.”, a anunțat Gabriela Firea.

Firea susține că nu este normal ca primarul general să afle de la televizor că se închid două stații de metrou în București și l-a întrebat public pe Sorin Grindeanu de ce mai este în funcție directorul Metrorex.

De asemenea, Gabriela Firea i-a reproșat ministrului Transporturilor că refuză să transfere șoseaua de centură a Capitalei de la Guvern către Primăria Capitalei.