Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă că forţele politice din Parlament nu au pus Bucureştiul şi sectoarele in Legea Finanţelor Publice, iar Legea bugetului a intrat abia în martie în Parlament, ceea ce face ca atât Primăria Generală cât şi primăriile de sector să piardă cel putin 500 de milioane de lei. ”Cer public liderilor coaliţiei PNL-USR-PLUS-UDMR să evalueze corect situaţia Bucureştiului şi să nu devenim victimele colaterale ale deciziei din decembrie pe care eu, sincer, nu am înţeles-o”, afirmă Ciucu.

<

”Pentru că forţele politice din Parlamentul din decembrie 2020 nu au pus Bucureştiul şi Sectoarele in Legea Finanţelor Publice iar legea Bugetului a intrat abia in martie in Parlament, atât Primăria Generală cât şi primăriile de sector vor pierde cel putin 500 de milioane de lei. Primăria Sectorului 6 va pierde între 70 si 100 de milioane de lei (echivalentul bugetului de investiţii pe anul trecut). Toate primăriile de Sector pierd sume uriaşe”, a scris, luni, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6 anunţă că a purtat discuţii in ultima perioadă şi a explicat situaţia.

”Am avut încredere. Suntem în ceasul al 12-lea, doar un amendament care să permită recuperarea sumelor pierdute de la începutul anului mai poate salva situaţia. De aceea încă nu am plătit bursele pe anul trecut. Este vorba despre salubritate, despre seviciile publice, despre tot ce poate ţine un oraş în picioare. Cer public liderilor coaliţiei PNL-USR-PLUS-UDMR să evalueze corect situaţia Bucureştiului şi să nu devenim victimele colaterale ale deciziei din decembrie pe care eu, sincer, nu am înţeles-o”, a mai afirmat Ciucu.