PNL anunță demararea unei campanii pentru strângerea de semnături în vederea demiterii Guvernului Dancila.
Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti:
PSD Dragnea-Firea-Dăncilă, răspunzător pentru blocajul din traficul din Capitală. PNL va demara o campanie de informare a bucureştenilor şi de strângere de semnături pentru demiterea Guvernului
Bucureştiul se sufocă în trafic, bucureştenii pierd sute de ore pe blocaţi în maşini, iar Guvernul PSD şi administraţia locală a PSD blochează proiectele de infrastructură de care Capitala are nevoie de pentru a putea funcţiona.
Faptul că Guvernul PSD, din cauza conflictelor interne, a sabotat proiectul şoselei de centură a Capitalei, pe care tot PSD l-a propus, este un act foarte grav al Executivului PSD împotriva bucureştenilor.
Faptul că alte proiecte importante pentru bucureşteni, precum termoficarea, sunt boicotate intenţionat de Guvernul PSD arată cât de cinic şi nepăsător este acest Guvern faţă de români.
PSD are toată puterea: şi administraţia locală şi guvernarea naţională şi nu a făcut nimic pentru Bucureşti.
Guvernarea locală PSD-Firea aplică, la Bucureşti, exact politica promisiunilor mincinoase şi incompetenţei administrative, pe care guvernul PSDragnea-Dăncilă o aplică în toată ţara.
Administraţia PSD-Firea nu este o excepţie de la felul în care guvernează PSD, ci este cel mai bun exemplu că nepriceperea, haosul şi lipsa de transparenţă a guvernărilor PSDragnea, în plan naţional, se regăsesc, exact la fel, la nivel local, în Bucureşti.
Reamintim tuturor ca multe promisiuni ţineau însă direct de competenţele Primăriei Capitalei şi nu au fost puse în aplicare.
În doi ani şi jumătate, de când conduce Bucureştiul, cea mai mare promisiune a administraţiei PSD-Firea: revoluţia în trafic este şi cea mai mare minciună a administraţiei PSD. şi după doi ani şi jumătate de mandat, administraţia PSD-Firea încearcă să cumpere timp şi aruncă vina pentru ce nu a făcut, pe tovarăşii de drum şi de partid.
Timp de doi şi jumătate, administraţia nu a făcut decât trei lucruri:
1. A înfiinţat 20 de companii publice cărora le-a dat pe mână o bună parte din bugetul Bucureştiului şi pe care le-a umplut ochi cu politruci;
2. A aruncat cu bani din bugetul Capitalei pe spectacole şi manifestări aşa-zis culturale, care, de fapt, reprezintă o formă mascată de a susţine clientela de partid;
3. A aruncat în toate părţile cu pomeni de la buget pentru a cumpăra bunăvoinţa electoratului: pensionari în vacanţă, stimulente pentru tinerii căsătoriţi, sume pentru cuplurile care aniversează ani de căsătorie, elevi şi profesori în tabere gratuite, în timp ce a tăiat investiţiile de la transportul public şi alimentarea cu energia termică, adică exact domeniile prioritare de acţiune administrativă.
PNL va începe, în două săptămâni, în Bucureşti, o campanie de informare a bucureştenilor: ‘Bucureştiul blocat în trafic! Guvernul PSD blochează şoseaua de centură a Capitalei! Deblocaţi Bucureştiul! Stop guvernării PSD!’
Vom demara, de asemenea, o campanie de strângere de semnături pentru demiterea guvernului PSDrganeaDăncilă şi vom propune un plan cu priorităţi de acţiune pentru decongestionarea traficului din Capitală.

<
Transparenta face diferenta