Consilierul local PSD Cristinel Iliescu, care a distribuit pe Facebook filmuletul cu falsi membri ai USR, imbracati obscen si cu peruci feminine, impartind pliante in huiduielile unor locuitori din Voluntari si-a sters inregistrarea si anunta ca „imi cer scuze tuturor persoanelor pe care le-am jignit sau carora le-am provocat neplaceri prin aceasta postare”. Filmul a fost distribuit, de pe contul sau, de peste 1.300 de activisti PSD in numeroase grupuri de Facebook.

<

„In urma postarii mele de aseara, prin care am distribuit un video clip primit pe o retea de socializare, fac urmatoarele precizari:

Nu am avut intentia sa aduc jigniri sau sa ofensez vreun grup de persoane prin mesajul distribuit. Condamn, la randul meu, orice manifestare de acest fel in spatiul public. Imi asum calitatea de consilier local, functie pe care o ocup de 20 de ani si careia i-am facut cinste in toate mandatele mele.

Imi cer scuze tuturor persoanelor pe care le-am jignit sau carora le-am provocat neplaceri prin aceasta postare. Nu aceasta a fost intentia mea.

Precizez ca nici organizatia PSD sector 2 si nici colegii mei candidati pe lista PSD sector 2 nu au nicio implicare, nu le-am adus la cunostinta intentiile mele si nici nu m-am consultat cu un alt membru al organizatiei.

Colegii mei din PSD sector 2 sunt oameni onesti, care respecta toti cetatenii si care sunt parte activa a comunitatii sectorului 2”, a anuntat Cristinel Iliescu pe Facebook.

El a eliminat de pe fotografia sa de profil bannerul in care anunta ca il sustine pe candidatul PSD la Primaria Sector 2, Dan Cristian Popescu.

Cristinel Iliescu este vechi membru PSD si sustinator al lui Liviu Dragnea, fiind prezent si la infatisarile pe care fostul stapan al PSD le-a avut la ICCJ.

Transparenta face diferenta