Seful sindicatului de la Metrorex, Ion Radoi, sustine ca se afla in posesia unei inregistrari a unei convorbiri intre doi consilieri au lui Catalin Drula in care acestia ar pune la cale un atentat la viata sa.

<

„Am avut si noi actiuni sindicale, nimeni nu s-a dus sa dea cu ranga in cap cuiva, sa distruga, sa faca asemena acet huliganice. Am fost facut mafiot, toti salariatii. Nu se poate sa actionezi in halul asta, este un proces pe rol.

(…) Cei de pe langa acest ministru Drula, acolitii lui de pe acolo, m-au amenintat si cu moartea. Avem scris pe telefon, a spus ‘Domne, cum scapam de acest Radoi?’. Si unul dintre ei raspunde: ‘Un accident si gata, s-a dus’. Are doi asistenti, le stim si numele, si profilul si tot”, a declarat Radoi intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu.

Radoi a promis ca va face publica aceasta inregistrare: „Nu stiu cum de nu a ajuns publica pana acum. Se vede negru pe alb, o avem inregistrata”. „Am facut plangere penala, este un dosar pe rol. Vor mai fi si alte procese, nu poti sa ne faci in fel si chip, mafiot”, a mai sustinut Radoi.

Radoi s-a declarat convins ca il va schimba din functie si pe Catalin Drula.

„Eu sunt sigur ca urmeaza al 28-lea ministru. El este cu numarul 27. Va veni un ministru cu care sa ma inteleg mai bine”, a aratat Dragoi.