Circulația rutieră va fi restricționată temporar în unele zone din București în zilele de 21 și 22 decembrie, când vor avea loc evenimente de comemorare a 27 de ani de la Revoluția Română din 1989.
În data de 21 decembrie 2016, între orele 8,45 — 10,30, vor fi impuse restricții pe Calea Șerban Vodă, între Șos. Olteniței și breteaua de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor, între orele 11,30 — 14,30 pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și Str. Batiștei, sensul de mers către Piața. Romană și banda IV pe sensul spre Piața Universității între Str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul către Piața Romană, informează Brigada Rutieră a Poliției.
De asemenea, în aceeași zi, între orele 13,15 și 13,45 se va restricționa circulația rutieră cu intermitență în Piața Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului și depunerii de coroane la Troița din Piața Romană.
În data de 22 decembrie 2016, între orele 7,30 — 10,00 se va restricționa traficul rutier pe banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei în zona Momentului pentru Cinstirea Eroilor din Piața Revoluției, porțiunea cuprinsă între Str. Dem I. Dobrescu și Aleea Kretzulescu, se arată în comunicat.
Pe 22 decembrie, între orele 9,30 — 11,00 se va restricționa traficul rutier pe Str. Gral Berthelot, iar între orele 10,30 — 12,00 se va restricționa circulația pe Calea Dorobanților, numai pe banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.
Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.
Sursa: Rador

<
Transparenta face diferenta