Senatorul USR PLUS, Simona Spataru, il ataca pe primarul Bucurestiului, Nicusor Dan, cerandu-i socoteala pentru starea spitalelor din Capitala, facandu-se ca nu stie cine este responsabil de sanatate.

<

”Nicușor Dan aveți un Raport de evaluare a celor 19 spitale pe care le aveți în coordonare?Totul bine la ASSMB? Întreb și ca cetățean care locuiește în București și ca partener de campanie electorală. Nu credeți că e cazul să participați și dvs la reformarea instituțiilor statului român dacă tot ați fost ales ca primar al Capitalei?”, scrie Simona Spataru pe facebook.

Doamna Spataru se face ca nu stie cine este responsabil in Bucuresti de sanatate. Mai exact, spitalele din București au fost cerute și primite de PLUS de pe vremea când Vlad Voiculescu devenea consilier general și pe cale să devină viceprimar.

Revolutia bunei guvernari, in acest caz, ar insemna ca doamna Spataru sa-l intrebe de rapoarte direct pe colegul Horia Tomescu viceprimar ales de la PLUS (în dauna doamnei Ana Ciceală de la USR) conform voinței lui Vlad Voiculescu, după cum arată documentul de jos: