Internat pe 23 mai la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, dupa ce suferise un accident vascular cerebral, Sebastian Papaiani a incetat din viata pe 27 septembrie, la 80 de ani, intr-o clinica din Balotesti, unde fusese mutat cu cateva saptamani inainte.

<
Conform unor surse apropiate familiei, motivul mutarii marelui actor din Spitalul Universitar la Balotesti a tinut de conditiile existente in prima locatie, care au condus la situatia in care Papaiani, pe langa suferintele lui, a trebuit sa se lupte si cu un microb foarte rezistent la antibiotice, pe care il contractase in lunile petrecute in Spitalul Universitar.


Chestionata ieri de WOWbiz.ro, vaduva lui Papaiani ne-a declarat urmatoarele referitor la faptul ca artistul ar fi contractat un virus periculos in spital. „Nu comentez aceasta informatie! Dar stiti si dumneavoastra ce conditii sunt in toate spitalele din Romania, e suficient sa mergeti acolo!”.
Intrebata daca familia considera ca microbul contractat la Spitalul Universitar a grabit sfarsitul sotului ei, Marcela Papaiani a tacut cateva secunde, apoi a marturisit: „Nu comentez! As vrea sa le multumesc insa tuturor cadrelor medicale de la spitalul din Balotesti, unde sotul meu a fost ingrijit intr-un mod extraordinar!”, ne-a spus Marcela Papaiani, lasand sa se inteleaga ca daca la Balotesti sotul ei a fost ingrijit cum trebuie, la Spitalul Universitar, unde a petrecut cea mai mare parte a internarii, au existat probleme.

Transparenta face diferenta