Candidatul independent Stefan Florescu acuza politicienii locali ca nu au depasit de peste 20 de ani interesele grupurilor care i-au propulsat in functiile de conducere ale Sectorului 6 si au uitat deplin de administrarea in folosul cetateanului. Florescu crede ca Sectorul 6 are nevoie de un om gospodar care sa inteleaga nevoile oamenilor si abia apoi de decizii si structuri politice care sa decida dezvoltarea durabila a zonei, avand in vedere ca cel putin in ultimii opt ani, toate aspectele au fost lasate de izbeliste transformand Sectorul intr-o ruina!
 
Bucurestiul: De ce credeti ca s-a ajuns in aceasta situatie dezastruoasa?
Stefan Florescu: De ani de zile, Sectorul 6 a fost condus politic, când de stânga, când de dreapta! Insa, niciodata cetatenii nu au avut cu adevarat un cuvânt de spus. E timpul ca partidele sa nu mai decida pentru oameni pentru ca au dovedit ca nu sunt capabile decât sa-si urmareasca propriile interese… electorale, financiare si de alte tipuri.
Bucurestiul: Spre deosebire de unul dintre candidati, chiar locuiti in Sectorul 6 si va confruntati cu problemele zi de zi. Cum se simte viata ACASA?
Stefan Florescu: E dureros pentru mine sa vad ca sunt legat la mâini desi vreau sa fac mai multe pentru acest Sector care este si casa mea. Am facut in ultimii zece ani tot ce am putut impreuna cu Fundatia Din Suflet pentru Suflet, dar problemele sunt multe si oricât de mult suflet si energie am pune de multe ori suntem coplesiti de lucrurile negative pe care le gasim la tot pasul. E timpul ca noi, cetatenii, sa ne luam inapoi Sectorul si sa facem din el un loc pe care sa il numim cu drag „ACASA”! E timpul ca taxele si impozitele pe care le achitam Bugetului Local Sector 6 sa se intoarca in investitii, in beneficiul comunitatii locale!
Bucurestiul: Care ar fi in momentul acesta prioritatile pentru Primaria Sectorului 6?
Stefan Florescu: E timpul sa investim in educatie si sanatate! E timpul sa avem scoli moderne si sigure, strazi curate si asfaltate, parcuri, locuri de joaca si zone verzi in toate cartierele, parcari, piete salubre, blocuri reabilitate termic, locuinte sociale, spital, centre medico – sociale, biblioteci, centre culturale! E timpul sa devenim mândri de Sectorul 6 si sa-l dezvoltam, pentru un viitor sigur pe care sa-l oferim copiilor nostri!
Bucurestiul: Oamenii si-au cam pierdut increderea. Sectorul 6 este sectorul cu cele mai multe gropi, iar actualul primar are o notorietate de doar 8%. Ce puteti face mai mult pentru oameni?
Stefan Florescu: Bineinteles ca noi putem reusi toate acestea lucruri doar impreuna, umar la umar, oameni pentru oameni! Sa nu mai lasam partidele sa-si faca iar jocurile si sa scoata Sectorul 6 la mezat! Sa demonstram ca avem si drepturi, nu doar obligatii! Este dreptul nostru sa traim intr-un spatiu curat si civilizat! De aceea, trebuie sa alegem omul de administratie, ci nu politicieni, care sunt marionete directionate din sediile de partid!
Bucurestiul: Cum va justificati sloganul. Am vazut ca ceilalti candidati se cam pierd in explicatii, iar oamenii le-au cam luat asa in derizoriu…
Stefan Florescu: Eu nu imi permit sa ma tin de glume si jocuri de cuvinte ieftine. Am umblat Sectorul 6 in lung si-n lat si va spun sigur ca Sectorul 6 este al oamenilor, nu al politicienilor!
Eu sunt si voi ramâne independent politic, dependent de oameni! Din acest motiv sunt sigur ca cetatenii vor alege un independent cu experienta in administratie si un om gospodar pentru viitorul Sectorului 6!

<