Traian Berbeceanu, director de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, a postat un comentariu ironic pe Facebook fata de modul in care in care Gabriela Firea si-a pus masca sanitara pe fata, in sedinta de miercuri a Consiliului General.
„Ii la cura de slabire? Ca nasul il lasa liber…”, a comentat Berbeceanu o postare a jurnalistei Camelia Tabacu despre masca lui Firea.

<
 
Primarul general Gabriela Firea si consilierii generali ai PSD au venit, miercuri, la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) cu halate si masti de protectie. ”Ne protejam de virusii guvernamentali”, a spus Firea.
”Am venit cu masti de protectie si halate si eu si consilierii generali. Ne protejam de virusii guvernamentali. Avem peste 1.905 de cazuri de gripa raportate doar la scolile de stat, dar in continuare pe site-ul institutiei Guvernului, numarul cazurilor trecute in dreptul Capitalei ramane 92”, a spus Gabriela Firea, in debutul sedintei CGMB.

Firea a mai spus ca ”nu trebuie sa stam cu mainile-n san si sa privatizam sistemul de sanatate”.
Consilierii au si pancarte pe care scrie, printre altele, ”Virusii la guvernare”.
In plus, primarul general a precizat ca a fost deja pregatit un birou special pentru echipa de control anuntata de ministrul Finantelor.
”Am pregatit deja un birou cu paine, sare si stergar si asteptam controlul cu care ne ameninta ministrul Finantelor”, a mai spus Firea.

Transparenta face diferenta