Primarul Capitalei, Nicusor Dan, l-a dat afara din sedinta in care se discuta bugetul orasului pe anul 2021 pe directorul economic de la Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, Razvan Nitu, dupa ce acesta a cerut 15 milioane de lei pentru banci.

<

Conform unor surse care au participat la intalnire, citate de televiziunile de stiri, Razvan Nitu a solicitat in buget 15 milioane lei pentru a cumpara banci.

Nicusor Dan l-a intrebat pe Nitu cat costa o banca. „5.000 de lei”, a raspuns Nitu. „Si avem nevoie de 3.000 de banci”, a adaugat seful de la Lacuri Parcuri si Agrement.

„Va bateti joc de noi? Va rog sa parasiti sala in acest moment ca va bateti joc de noi”, a reactionat Nicusor Dan.

Razvan Nitu a fost adus de Gabriela Firea ca director economic la ALPAB. In 2017 acesta a fost sef la Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, dupa a fost seful RADET.

Si-a dat demisia in 2018 in urma unui incident in care doi angajati au murit dupa ce o conducta cu apa fierbinte a explodat in subteran.

Dupa demisie a ocupat succesiv functii de conducere la companiile municipale infiintate de fostul primar Gabriela Firea (Compania Muncipala Medicala, Compania Municipala de Protectie Civila si Compania Municipala de Iluminat Public).

Transparenta face diferenta