Viceprimarul Aurelian Badulescu (PSD) a anuntat, joi ca Primaria Capitalei a depus o plangere penala pe numele protestatarului Cristian Dide. Acesta este acuzat ca a venit ca a parcat, joi dimineata, o rulota in Piata Victoriei.

<

”Am depus la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 o plangere penala impotriva dumneavoastra avand in vedere ca ati incalcat legea 50, articolul 3, litera g. Va somez public sa va ridicati camparea din Piata Victoriei”, a declarat Aurelian Badulescu la B1 TV.

Replica lui Cristian Dide nu a intarziat sa apara.
”Stiam ca exista posibilitatea ca ceea ce facem noi acolo sa fie o infractiune, dar ce citeste domnul Badulescu din legea 50 nu este corect. Legea spune asa: organizarea de tabere de corturi sau de rulote este infractiune. Sa demonstreze domnul Badulescu ca eu am organizat… eu sunt organizatorul protestului, dar aceea nu este o tabara de corturi. Eu acolo protestez, nu sunt in camping, nu am venit sa fac gratar. Dupa logica dumnealui, cel care vinde zece rulote se incadreaza in legea 50 pentru ca are parcate zece rulote una langa alta”, l-a pus Dide la punct pe Badulescu.

Transparenta face diferenta